Ψεσινή ανάρτηση από τους Προπονητές Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό.

Δείτε την:

“Εγύρισεν η μέρα…

Σήμερα παίζουμε με μιαν ομάδα που πριν λίγους μήνες έπαιζεν τελικό κυπέλου. Σήμερα παίζουμε με μιαν ομάδα που για ένα πέναλτυ θα μπορούσε να έπαιζεν ευρωπαϊκά παιχνίδια ως τωρά. Όμως επειδή τα “αν” εφυτέψαν τα τζιαι δεν εβλαστήσαν, σήμερα παίζουμε με μιαν ομάδα που όπως έδειξε ως τωρά, εν του χεριού μας. Δηλαδή το παιχνίδι εξαρτάται αποκλειστικά που την δική μας παρουσία.

Τζιαι για να είμαστεν τζιαι λίγο αυστηροί με τον εαυτό μας, θεωρούμε ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας στα πρώτα 8 παιχνίδια, όι τόσο βαθμολογικά αλλά κυρίως στην εικόνα μας στο γήπεδο. Θεωρούμε ότι έχουμε τζιαι τους παίχτες αλλά τζιαι την ποιότητα για να πάμε πολλά πιο ψηλά, τζιαι τούτο ήδη εδείξαμεν το σε αρκετές φάσεις του πρωταθλήματος. Έννεν ώρα τωρά για να αρκέψουμε να λαλούμε “Αν δεν ήταν το πέναλτυ στο ’90 στην Πέγεια” ή “Αν δεν επηαίνναμε για το Χ στην Παρεκκλησία” ή “Αν επαίζαμε νάκκον μάππα στην Αγία Νάπα”. Τωρά εν ώρα να αρκέψουμε να πηαίννουμεν πάνω τζιαι να βλέπουμε μπροστά!

Εν πολλά σημαντικό το παιχνίδι σήμερα τόσο βαθμολογικά όσο τζιαι ψυχολογικά. Με νίκη πάμε στην 3η θέση, τζιαι κάμνουμε τα πράματα πολλά πιο εύκολα όσο αφορά τον πρώτο στόχο που εθέσαμε. Παράλληλα με νίκη σήμερα δείχνουμε σε ούλλους, αλλά κυρίως στους εαυτούς μας ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΜΕ!

Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα με απίστευτο τρόπο φέτος, κάθε παιχνίδι εν πραγματικά ο 12ος παίχτης μας. Σήμερα περιμένουμε μεγάλη ανταπόκριση που τους “ιδιοκτήτες του σωματείου” μας αφού τζιαι η μέρα αλλά τζιαι η ώρα δεν είναι απαγορευτικές όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. 

Τζιαι όπως εκάμαμε κάλεσμα στον κόσμο, να κάμουμε κάλεσμα τζιαι στους παίχτες μας. Ως “Προπονητές Δυτικής Κερκίδας Ο29Μ” σπάζουμε τα ταμπού τζιαι δηλώνουμε ότι δεν μας νοιάζει τι τακτική θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής μας. Εν τζιαμέ επειδή του έχουμε εμπιστοσύνη. Όμως θέλουμε να δούμε παίχτες που γυαλλίζει το μάτι τους. Θέλουμε να δούμε παίχτες να παίζουν για την νίκη ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Θέλουμε να δούμε παίχτες να μεν χάννουν το πάθος τζιαι το πείσμα τους σε καμιά στιγμή του παιχνιθκιού. Να μεν φοούντε οι παίχτες μας γιατί εννεν μόνοι τους. Πριν φορήσουν την φανέλλα τους για να μπουν στο γήπεδο να διαβάσουν τι γράφει λίγα εκατοστά πιο πάνω από το όνομα τους, τζιαι αν για κάποια στιγμή το ξεχάσουν, θα είμαστε στην κερκίδα να τους το υπενθυμίζουμε!

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ☘️ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΡΟΥΑ ΜΟΥ!!!”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.