Με το δικό τους, ξεχωριστό τρόπο επέλεξαν οι Προπονητές Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα στο Δασάκι χθες βράδυ.

Δείτε την ανάρτηση τους:

“Έτσι ώρα θα εγράφαμε το match report του μεγάλου διπλού. Γιατί τζείνα που είδαμε στους παίχτες μας σήμερα επροδιαγράφαν ότι θα εβάλλαμεν τους 3 πόντους στην τσέπη τζιαι θα ξεκινούσαμε την δική μας αντεπίθεση, ένα νέο ξεκίνημα.

Δυστυχώς η ομάδα που αποτελεί την μεγαλύτερη ντροπή του κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια, έδρασε ξανά με τον τρόπο που ξέρει, με τον τρόπο που ξαναχρησιμοποίησε αμέτρητες φορές, με τις πλάτες της ομοσπονδίας.

Τζιαι ενώ οι ομάδα μας περιπλανιέται εδώ και 4,5 χρόνια σε γήπεδα εγκεκριμένα από την ΚΟΠ για νυχτερινά παιχνίδια (όπως και οι πλείστες ομάδες Β’κατηγορίας), βλέπουμε το εν λόγω αχούρι να έχει την άδεια για παιχνίδια Α’κατηγορίας τζιαι να φιλοξενεί διεθνή παιχνίδια (κυρίως μικρών εθνικών ομάδων). Είδαμε σήμερα ένα αγωνιστικό χώρο τραγικό. Όχι λόγω βροχόπτωσης αλλά λόγω έλλειψης γρασιδιού. Και ενώ σε όλα τα γήπεδα υπάρχει βάση νόμου της UEFA κατάτροχο για να φεύγουν τα νερά, στο γήπεδο της Άχνας ο αγωνιστικός χώρος ήταν οκ στις γωνιές, αλλά βάλτος στο κέντρο, λόγω έλλειψης γρασιδιού σε τζείνο το σημείο.

Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η ομάδα μας έκαμε τζείνο που έπρεπε. Μπαλιές-τρύπες προς Αρτεμίου, Αντωνίου και Σάκη, ψηλό πρέσσινγκ και βραχυκύκλωση της άμυνας της Άχνας τζιαι πάθος στο χώρο του κέντρου, σε κάθε διεκδικήσιμη μπάλα.

Τζιαι ενώ στην κερκίδα μας τα συνθήματα δυνάμωναν, στην κερκίδα της Άχνας (είχαμε δικούς μας που μας τα μετέφεραν) μιλούσαν από το πρώτο λεπτό για διακοπή του παιχνιδιού. Τζιαι λες και οι προβολείς είχαν smart-sensor, ενσωματωμένο με την ροή του παιχνιδιού, έσβησαν πριν την εκτέλεση φάουλ που κερδίσαμε, ένα μέτρο από την περιοχή της Άχναγαλ. Τζιαι για να το κάμουμε πιο πιστευτό, μόλις εσβήσαν οι προβολείς, κάποιοι φίλοι της Άχνας εξεκινήσαν να φέφκουν τζιαι να πηαίννουν στο σπίτι τους, γιατί κααααάτι εξέραν. Είδαμε το δωμάτιο με τις ασφάλειες του προβολέα ανοιχτό, τζιαι οι αθρώποι του Ηθικού αντί να φέρουν τεχνικό (λέμε τώρα) εφκάλαν δήθεν φωτογραφία τζιαι εστείλαν την σε τεχνικό να τους πει. Πραγματικά για 40 λεπτά έβλεπα που την κερκίδα την πόρτα του fuse room ανοιχτή, τζιαι δεν επάτησε μισό πλάσμα έστω να δει κάτι τυπικά. 

Τούτο που θέλω να πω εν το εξής. Δευτέρα απόγευμα, εργάσιμη ώρα, ασταμάτητη βροχόπτωση, σε ένα γήπεδο με μέση απόσταση 1 ώρας που τους πλείστους. Τζι όμως είμασταν τζιαμέ. Τζιαι όποτε θκιάολον μαύρον αποφασίσουν να το κάμουν το παιχνίδι, ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕ ΤΖΙΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕΝ.

Μπορεί η άλλη ομάδα με τα μπλε να έχει στες φανέλλες της ένα σήμα μιας ομάδας που ήταν για 30 συνεχόμενα χρόνια στην Α’κατηγορία, μπορεί η δική μας ομάδα να ιδρύθηκε μόλις το 2018, αλλά που το πρώτο τζιόλας παιχνίδι της ομάδας μας στο Παλιομέτοχο, το σήμα μας εβάρεσεν παραπάνω που τούτες τες ομάδες. Τούτοι παίζουν μας τζιαι τρέμουν μας! Τζιαι γουστάρουμε να θωρούμεν τους παίχτες μας να ξέρουν που παίζουν. Θέλουμε να συνεχίσουν έτσι. Έννεν μόνοι τους! Είμαστεν μια τεράστια οικογένεια. Τζιαι οι οικογένειες που εν μια ππουνιά ενωμένη, πετυχαίνουν τους στόχους τους! Ούτε νερά μπαίνουν στο δρόμο τους, ούτε προβολείς! 

ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ☘️ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.