Ανέβηκε πριν από λίγο το match report των Προπονητών Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον σημερινό νίκη της ομάδας μας απέναντι στον Αχυρώνα-Ονήσιλο.

Διαβάστε το εδώ:

“MATCH REPORT:(Πρώτα like τζιαι καρδούλλα, μετά θκιεβάζετε το) 

Την περασμένη αγωνιστική είμασταν στην 6η θέση, τωρά είμαστε στην 4η. Τούτο λαλεί πολλά για το τι πετυχαίνουμε με τις νίκες μας. Εφτάσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, τζιαι η σοβαρότητα εξαργυρώνεται με βαθμολογική άνοδο. Τζιαι με την μορφή του γκρουπ ανόδου, τούτα τα παιχνίθκια λαλούμεν τα παιχνίθκια 6 βαθμών τζιαι όι άδικα τελικά.

Με διαφορετική αντιμετώπιση εξεκινήσαμε το παιχνίδι σήμερα σε σχέση με το μεγάλο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Σήμερα επιλέξαμε να δώσουμε γήπεδο στον αντίπαλο, να τους κλείσουμε διαδρόμους πίσω τζιαι να χτυπήσουμε σε αντεπιθέσεις. Για να επιβεβαιωθεί τούτη η τακτική μας, επαίξαμε με ένα κέντρο με 3 μεσοαμυντικούς (Φοινίρης, Γκόμεζ, Αδάμος) με τον Αδάμο να αναλαμβάνει ρόλο δεκαριού σε αρκετές φάσεις του αγώνα. 

Κακά τα ψέματα, τούτη η τακτική σε έτσι παιχνίδια έχει ένα ρίσκο. Το να δώσεις γήπεδο τζιαι κατοχή στον αντίπαλο, κάμνεις τους να νομίζουν ότι “έχουν σε” τζιαι κάπου επηρεάζεις τζιαι την δική σου ανάπτυξη. Γιατί ενώ στα περασμένα παιχνίδια είδαμε μια Ομόνοια με κατοχή τζιαι πλήρη επιβολή του παιχνιθκιού της, σήμερα είδαμε μια Ομόνοια να περιμένει υπομονετικά να χτυπήσει τζιαμέ που έπρεπε. Τζιαι έκαμεν το!

Επροειδοποιήσαμεν τους δύο φορές ότι ψάχνουμε να πληγώσουμε την εκτός ισορροπίας άμυνα τους με πιο χαρακτηριστική την φάση που έφκηκε μόνος του ο Σάκης στο δικό τους μισό, με τον πορτάρη τους να μυρίζεται την φάση τζιαι να προλαβαίνει στο τσακ. Κοντά στο τέλος του ημιχρόνου τζιαι αφού παρά την κατοχή των φιλοξενουμένων (ναι φιλοξενουμένων, εν έκαμα λάθος) δεν μας απειλήσαν καθόλου, ο Αδάμος σε μια φάση που επίεσε ψηλά έκλεψε την μπάλα με κόντρα, εκυνήγησεν την τζιαι πριν προλάβει η άμυνα τους να σκεφτεί τι γίνεται, είδαν την μπάλα στα δίχτυα τους μετά που ένα δυνατό συρτό σουτ του Αδάμου! Η κερκίδα των περιπλανώμενων γηπεδούχων επήρεν φωθκιά, τζιαι δύο λεπτά μετά λίγο έλειψε να τελειώσει το παιχνίδι που το πρώτο ημίχρονο, αφού η εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ είχε πορεία προς το γάμμα, αλλά η κεφαλιά του αμυντικού εγλύτωσεν τους που το γρήγορο πατατράκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τζιαι με το υπέρ μας σκορ, εσυνεχίσαμε στο ίδιο πλάνο τζιαι σε κάποια φάση εφκήκαμε μια φαρμακερή αντεπίθεση, όμως ο διαιτητής εθυμήθηκε επιθετικό φάουλ που την προηγούμενη φάση. Ο πάγκος μας εδιαμαρτυρήθηκεν έντονα, στον διαιτητή τζιαι τον επόπτη, τζιαι είδαμε τον Σάκη Κύπρου να πηαίννει κοντά χωρίς έντονο ύφος ή νεύρα, να λαλεί ή να κάμνει κάτι που δεν είδαμε, τζιαι να τρώει την αδιαμαρτύρητη κόκκινη. Δεν θα σχολιάσουμε την ενέργεια του Σάκη, ενός που τους πιο έμπειρους τζιαι ποιοτικούς μας παίχτες, πιθανόν να εκατάλαβε ή ελπίζουμε να εκατάλαβε τζιαι ο ίδιος τι έκαμε. Δυστυχώς αλλάξαν οι ισορροπίες, τζιαι με τον συμπαγή τρόπο που επαίζαμε, πλέον η παραμικρή τρύπα ήταν απειλή. Εξεκίνησε να χάνεται το καθαρό μυαλό, να φαίνεται η κούραση τζιαι η υπερπροσπάθεια σε κάθε κίνηση των παιχτών μας, να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο οι Γιοπετριτοσωτηρούλληδες όμως τζιαμέ εσυνέβηκε κάτι μαγικό που μόνο όσοι ήταν γήπεδο το εζήσαν.

Για πρώτη φορά είδαμε παίχτη ομάδας να αποχωρεί με κόκκινη, τζιαι σε λίγα λεπτά να μπαίνει άλλος παίχτης στο γήπεδο τζιαι να αποκαθίσταται η ισορροπία. Πλέον στο γήπεδο είμασταν 11 vs 11. Ο 12ος μας παίχτης (σήμερα 11ος) έδωκεν μια τρελλή παράσταση μετά την αποβολή τζιαι οι αντιπάλοι εχάσαν τα, ενώ οι λεβέντες μας αποκτήσαν τζείνη την έξτρα ώθηση για να συγκεντρωθούν, να πιέσουν, να βάλουν παραπάνω πάθος, να βουρήσουν το επιπλέον μέτρο στο γήπεδο για να κλέψουν την μάππα. Καθηγητικές τζιαι οι αλλαγές του Λυμπουρή που άλλαζε σύστημα σχεδόν με κάθε αλλαγή, γεμώνοντας την γραμμή που εχρειάζετουν κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε 40 λεπτά (με τες καθυστερήσεις) οι αντιπάλοι μας απειλήσαν μας ουσιαστικά με μια κεφαλιά μετά από σέντρα, που έφκηκεν έξω.

Το τέλος του αγώνα ήταν μεγάλο ξέσπασμα τζιαι που τους παίχτες τζιαι που την κερκίδα! Είμαστεν πολλά κοντά στο ποδοσφαιρικό θαύμα! Εν πρέπει να σταματήσει τούτη η ανοδική πορεία! Θέλουμε σοβαρότητα, θέλουμε πάθος, θέλουμε συγκέντρωση. Ναι, ήταν ακόμα μια μεγάλη νίκη σήμερα, ναι εφκήκαμε πάνω που δύο ομάδες ακόμα, όμως είμασταν και ακόμα είμαστε στο -2 που την άνοδο. Τζιαι για να γινεί το – σε + πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τζιαι όταν γινεί ως το τέλος… εν θα πιστεύκετε στα μμάθκια σας!!!

ΟΜΟΝΟΙΑ ☘️ UNLIMITED”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.