Χθες το απόγευμα καθώς χάζευα την οθόνη του υπολογιστή μου βλέπω ξαφνικά ένα post που ρωτούσε με αγωνία σχετικά με έκρηξη που έγινε αισθητή στη Λεμεσό. Όντας στο εξωτερικό πήγα αμέσως στα σχόλια για να μάθω τι ακριβώς συνέβη. Από τα πρώτα κιόλας σχόλια γινόταν λόγος για έκρηξη στο Λίβανο και μάλιστα υπήρχαν και σύνδεσμοι από ειδησεογραφικά sites με τις πρώτες εικόνες.

Σκέφτηκα ότι για να ακουστεί μέχρι την Κύπρο η έκρηξη κάτι πολύ σοβαρό και θλιβερό πρέπει να έγινε. Συνέχισα ψάχνοντας στην κεντρική σελίδα του Facebook μήπως και μάθω περισσότερες πληροφορίες. Εκεί μου έρχεται η πρώτη σκοτοδίνη. Βλέπω ένα post από οπαδό της limited που έκανε χιούμορ με το συμβάν κι αναρωτιόνταν μήπως ο θείος Σταύρος έκλεισε μεγάλη μεταγραφή η οποία έρχονταν μέσω Λιβάνου για αυτό και οι εκρήξεις.

Έμεινα για λίγο σκεφτικός και λέω τέλος πάντων θα είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και συνέχισα το ψάξιμο. Δυστυχώς στη συνέχεια με μεγάλη μου έκπληξη έβλεπα όλο και περισσότερους οπαδούς της limited να χαριεντίζονται με το γεγονός και να λένε ότι οι εκρήξεις σχετίζονται με τις μεταγραφές που έκλεισε ο Λάρκου.

Πάτε καλά ρε; Ούτε δέκα χρόνια δεν έχουν περάσει από το πρωινό της 11ης Ιουλίου του 2011 όταν ζήσαμε και εμείς την έκρηξη στο Μαρί. Πώς μπορείτε να κάνετε πλάκα με τέτοια πράγματα; Πώς μπορείτε με τόση ευκολία να καίγεται πραγματικά ο κόσμος γύρω σας και εσείς να συνδέετε ένα τόσο σοβαρό γεγονός με τά τάχα μπουμ του ιδιοκτήτη σας; Αλήθεια έχετε τόση πολλή ανάγκη από μεγάλα ονόματα και μεταγραφές; Bέβαια για να τα λέμε όλα υπήρχαν και αντιδράσεις κάτω από τέτοια posts.

Ήταν βλέπετε που δεν θα άλλαζε το DNA της ομάδας και του κόσμου μετά το ξεπούλημα…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.