Ανακοίνωση από το σωματείο.
Πιο κάτω, αυτούσια η ανακοίνωση της ομάδας:

“ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας ψήφισε ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Μελών μέσω της οποίας καταργείτε η μηνιαία συνδρομή που υφίστατο μέχρι τώρα.

Αφού έγινε απολογισμός της περιόδου 2018-19 παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα και έγινε η αντιπρόταση της Επιτροπής όπου πλέον πάμε σε ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑΙΑ συνδρομή μέλους. Το καινούργιο μοντέλο βρίσκεται πιο κοντά στα πρότυπα άλλων Ευρωπαικών συλλόγων Λαϊκής Βάσης και θα εξοικονομήσει στο σωματείο μας αρκετό χρόνο, εθελοντική εργασία και παράλληλα θα δώσει την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους να συμμετέχουν στο εγχείρημα του λαϊκού μας σωματείου μιας και η χρονιαία συνδρομή καθορίστηκε πλέον στα 48 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ, μια πολύ ελκυστική τιμή για τον οποιοδήποτε.

☘️ Για τα Κανονικά Μέλη όπως έχουμε αναφέρει η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί στα 48 ευρώ. Στα κανονικά μέλη θα δοθεί πακέτο μελών (ΦΩΤΟ) στα πρότυπα ευρωπαϊκών ομάδων με συλλεκτικό κασκόλ και μπρελόκ σε μια όμορφη συσκευασία.

☘️ Θα υπάρχουν επίσης τα παιδικά member – kids club κάτω των 12 ετών όπου η συνδρομή θα είναι μόλις 9 ευρώ δίνοντας με αυτό το ποσό την ευκαιρία σε όλους τους μικρούς μας φίλους να γραφτούνε στο σωματείο μας. Στα παιδικά member θα δοθούν δωράκια από το kids club μέσω του οποίου θα ενημερωθείτε για όλα σε επόμενη ανακοίνωση.

☘️ Ακόμη θα υπάρχει και η τρίτη κατηγορία των premium members όπου η ετήσια συνδρομή έχει καθοριστεί στα 1948 ευρώ. Στα premium member θα δοθούν μαζί με το πακέτο, έξτρα και οι δυο επίσημες εμφανίσεις της ομάδας συν κάποια άλλα δώρα κατά τη διάρκεια της χρονιάς που θα αποφασιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σημαντική υποσημείωση. Όλα τα ενήλικα μέλη έχουν ακριβώς τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Η διαφοροποίηση στην τιμή των κανονικών member και των premium δεν έχει να κάνει με την ψήφο στην γενική συνέλευση. Η αρχή 1 άτομο=1 ψήφος ισχύει και θα ισχύει πάντοτε. Η κίνηση αυτή των premium member αποσκοπεί καθαρά σε άτομα του περίγυρου μας που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν το Σωματείο χωρίς κατ ανάγκη να είναι απλά χορηγοί μας. Θέλουμε από τον καθένα που αγαπά αυτό το σωματείο όχι μόνο να δίνει τα λεφτά του αλλά και να συμμετέχει μαζί μας στις διαδικασίες και στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Είτε με 48 ευρώ συνδρομή είτε με 1948 ευρώ συνδρομή. Ο φετινός στόχος για τα premium members για φέτος είναι μόλις 10 άτομα.

Τέλος πολύ σημαντική εξέλιξη που ενδιαφέρει άμεσα πολλούς. Αν και δεν ήταν μέσα στις σκέψεις του συμβουλίου και της Επιτροπής μελών, μέσα από τον διάλογο με τα ίδια τα τακτοποιημένα μέλη μας και μέσω της ανταλλαγής ειλικρινών θέσεων και απόψεων, γεννήθηκε στην αίθουσα της Συνέλευσης η ανάγκη μιας πρωτοβουλίας και λήψης μιας πολύ κρίσιμης απόφασης. Θέλουμε στο Σωματείο μας να μην περισσεύει κανείς, και θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία σε άτομα που έχουν μείνει πίσω σε συνδρομές να επαναδραστηριοποιηθούν, η γενική συνέλευση αποφάσισε την διαγραφή ΟΛΩΝ των προηγούμενων οφειλών στα μέλη που είναι ατακτοποίητα. Όλοι μπορούνε να κάνουν μια νέα αρχή και να γραφτούνε μέλη στην μεγάλη μας οικογένεια πλέον με το νέο μοντέλο της χρονιαίας συνδρομής .

Είναι στο χέρι και την διάθεση του καθενός αν θα αδράξει αυτή την ευκαιρία και να έρθει πάλι κοντά σαν ενεργό μέλος. Η ίδια γενική συνέλευση μας μέσω των τακτοποιημένων μελών του δίνει πλέον αυτό το δικαίωμα.

Πάμε σε μια σημαντική χρονιά όπου πρέπει να αποδείξουμε πάρα πολλά σε πολλούς. Μα κυρίως να δείξουμε και να αποδείξουμε σε όλους πως ο δρόμος της λαϊκής συμμετοχής μπορεί να είναι δύσκολος είναι όπως υπαρκτός και εφικτός. Εμείς να τον φτιάξουμε, πρωτοπόροι της γενιάς μας και ίδιοι χτίστες του μέλλοντος μας. Συνεχίζουμε . Μαζικά, λαϊκά και προπάντων αρρωστημένα για την ομάδα που γεννήθηκε από τα μαύρα σπλάχνα μας.

Επιτροπή Μελών Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

#peoplesomonia
#members19_20

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.