ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ:

“ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ

 

Πρώτα μας επέβαλαν προστίμο για την Σκεύη μας χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Στη συνέχεια είχαμε τον ορισμό παρατηρητή αγώνα μόνο στα δικά μας παιχνίδια και όταν αναζητήσαμε τον λόγο μας απάντησαν ουσιαστικά ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Έχουμε αγωνιστεί 3 αγώνες στη Γ’ Κατηγορία χωρίς να γίνει το παραμικρό και όμως εκτός από τα πιο πάνω ήρθε και το σημερινό κερασάκι στη τούρτα.

Το Σωματείο μας έχει παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή για τον αγώνα με τους Τρούλλους γιατί οι παίκτες μας πανηγύρισαν με αγκαλιά το γκολ που πέτυχαν. Επαναλαμβάνουμε για να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος της πρόκλησης μας παραπέμπουν για εναγκαλισμό των ποδοσφαιριστών μας.

Αν αυτό δεν είναι ανοικτός και ξεκάθαρος πόλεμος ενάντια στο Σωματείο μας τότε τι είναι; Σε όλα τα παιχνίδια σε Κύπρο και εξωτερικό γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων πανηγυρισμών (φώτο) και 1η φορά βλέπουμε τέτοια παραπομπή. Αν νομίζουν ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια την ώρα που εφαρμόζουν τους παράλογους νόμους τους πάνω στο Σωματείο μας είναι γελασμένοι.

Αυτά για τώρα.

Μετά και το σημερινό η παρουσία ΟΛΩΝ στην αποψινή ανοικτή συγκέντρωση είναι απαραίτητη.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.