Επιβάλλεται να δεχόμαστε το μέλλον και να συνυπάρχουμε μαζί του, χωρίς να αλλάζουμε τον χαρακτήρα μας όποτε μας συμφέρει.
Η μεγαλύτερη διαφωνία μας με το ΔΣ του ΑΣΟΛ το 2018 δεν ήταν ότι θα γίνει εταιρεία αλλά η μορφή της εταιρείας που θα έπαιρνε το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Κανένας τότε δεν ήταν εναντίον της δημιουργίας εταιρείας Λαϊκής βάσης. Στο κάτω κάτω, ίσως να ήταν και η σωτήρια λύση για να ξεφύγει το σωματείο από τον γόρδιο δεσμό που δεν λεεί να κοπεί από τον ΑΣΟΛ ακόμα και σήμερα.Απόδειξη των όσων λέγαμε τότε, είναι η δημιουργία διαχειριστικής εταιρείας για το γήπεδο με κύριο μέτοχο το Σωματείο μας και μετόχους τα μέλη του Σωματείου μας. Έτσι γίνεται πράξη το ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. Σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε ότι οι 49 μερισματικές μετοχές που θα δοθούν στον κόσμο, δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερες με χαμηλότερη αγοραία τιμή καθώς θα άλλαζαν τα δεδομένα της μορφής της εταιρείας.Πιο κάτω, αυτούσια η ανακοίνωση του Σωματείου:

 
“ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥΤετάρτη 29 Ιουλίου στη Κοφίνου
στο Κτήμα Ονειράμα η ωρα 20:00Στα πλαίσια της πλήρης διαφάνειας με την οποία θέλουμε να λειτουργούμε ως Σωματείο, την #Τετάρτη_29_Ιουλίου διοργανώνουμε Ανοικτή συγκέντρωση για λεπτομερής ενημέρωση για το θέμα της Διαχειριστικής εταιρείας που θα εχει την ευθύνη για το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο του Σωματείου μας.

Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας θα εκδοθούν 2 τάξεων μετοχές. Θα υπάρχει 1 διοικητική μετοχή που θα ανήκει στο Σωματείο δίνοντας του τον απόλυτο έλεγχο της διαχειριστικής εταιρείας και 100 μερισματικές εκ των οποίων 51 θα ανήκουν στο Σωματείο και 49 θα δωθούν σε Μέλη του Σωματείου.

Καλούμε όσα Μέλη και φίλους του Σωματείου επιθυμούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες να παρευρεθούν στη Κοφίνου στο Κτήμα Ονειράμα την Τετάρτη 29 Ιουλίου.

Στη συνάντηση της Κοφίνου θα διατεθούν και οι μετοχές προς τα Μέλη.

Υ.Γ – Λόγω αυξημένης ζήτησης μερισματικών μετοχών θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης ΟΛΑ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν δεσμευτεί αν και εφόσον μετά την πώληση των 49 μετοχών υπάρχει ακόμη ζήτηση θα δώσουν τις μετοχές που θα πάρουν στο κόσμο και τα λεφτά της μετοχής να τα κάνουν εισφορά στο Σωματείο.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.