ΕΚΤΑΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΡΑΣ 9
 
Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,
Επικοινωνούμε έκτακτα μαζί σας και σας καλούμε σε ανοικτή συγκέντρωση #ΑΥΡΙΟ Πέμπτη η ώρα 19:30 στο Κεντρικό σύνδεσμο των οργανωμένων μας.
Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί η ΚΟΠ έχει αποφασίσει ότι #ΜΟΝΟ στα παιχνίδια της ομάδας μας στη Γ’ Κατηγορία θα υπάρχει πέραν του παρατηρητή διαιτησίας και #παρατηρητής_αγώνα. Ως εκ τούτου η ανοικτή συγκέντρωση σκοπό έχει την #ΠΛΗΡΗ ενημέρωση για τα μέτρα που ισχύουν στο γήπεδο για τον covid 19 αλλά και ενημέρωση για τα γενικότερα μέτρα που ισχύουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.
Η παρουσία όλων είναι #απαραίτητη για την δική τους προστασία αλλά και την προστασία του Σωματείου μας.
Υ.Γ.: H απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται σε λίγο, παρά τις πολυετείς καθυστερήσεις με υπαιτιότητα των κυβερνώντων, νυν και τέως. Mέσα από τη δίκη αποκαλύφθηκε η αλήθεια και αναδείχθηκαν τα ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία για τον εγκληματικό ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Είναι γνωστή η εισαγγελική πρόταση που επιχειρεί να ξεπλύνει τους ναζί εγκληματίες. Στο πλευρό του ελληνικού λαού, απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία των φασιστικών εγκλημάτων, έχοντας παράλληλα γνώση ότι η αντιμετώπιση και το τσάκισμα του φασισμού δεν είναι υπόθεση των δικαστικών μεγάρων, αλλά των λαών και των κινημάτων τους.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.