Η Αθλητική Ένωση Πάνω Πολεμιδιών πρόκειται για μια από τις τοπικές ομάδες των Πολεμιδιών.
Τα Πολεμίδια είναι “ποδοσφαιρικό χωριό” καθώς πρόκειται για ένα χωριό με παραδοσιακές ομάδες (Δόξα Πολεμιδιών, Ανόρθωση Πολεμιδιών κτλπ) που έφτασαν στις μικρές κατηγορίες της ΚΟΠ και την Καρμιώτισσα όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη κατηγορία.

Η Αθλητική Ένωση Πάνω Πολεμιδιών ιδρύθηκε το 2012. Από τότε κατέκτησε 4 πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΟΛ, 3 κύπελλα της Α’ ΕΠΟΛ και 2 Super cup Επολ. Την περσινή χρονιά είχαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους καθώς κατέκτησαν το πρωτάθλημα και πήραν ένα από τα εισιτήρια για την ΣΤΟΚ.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε την ΑΕΠΠ την περσινή περίοδο για την ένταξη στην ΣΤΟΚ. Νικήτρια η ομάδα μας με 4-0. Η περσινή ομάδα της ΑΕΠΠ δεν έχει πολλά κοινά με την φετινή καθώς έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Οι ηλικίες των παικτών της ΑΕΠΠ ήταν απαγορευτικές για την ΣΤΟΚ λόγο των κανονισμών της στα όρια ηλικίας των ποδοσφαιριστών. Αναγκαστικά πολλές “παλιές καραβάνες” αποδεσμεύτηκαν και την θέση τους πήραν νεότεροι ποδοσφαιριστές.

Η φετινή ΑΕΠΠ πλέον πρόκειται για μια καινούρια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές από την γύρω περιοχή.

Παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα τους ο αρχηγός Χρίστος Ττόφιρος που είναι στην ομάδα από το ξεκίνημα της. Επίσης αποκτήθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές που αν τους δοθούν οι χώροι, μπορούν να κάνουν ζημιά.

Α’ ΣΤΟΛΗ
ΦΑΝΕΛΑ ΚΙΤΡΙΝΗ
ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΜΑΥΡΟ
ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΑΥΡΕΣ

Β’ ΣΤΟΛΗ
ΦΑΝΕΛΑ ΛΙΛΑ
ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΑΣΠΡΟ
ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΣΠΡΕΣ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.