Η ομάδα μας τα τελευταία τρία χρόνια, έχει πετύχει κάτι εντυπωσιακό και λίγες ομάδες στον κόσμο κατάφεραν να κάνουν κάτι παρόμοιο. Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, λες και ήταν χθες που παίζαμε στην είμασταν στην ιδρυτική και αγωνιζόμασταν λίγους μήνες μετά στην Πανσόλειο. Είναι φυσιολογικό να έχουμε συνηθίσει με τα συγκεκριμένα δεδομένα ως οπαδοί. Στο κάτω κάτω, ποιού δεν αρέσει να καταναλώνει μπύρα βλέποντας ποδόσφαιρο. 

Όμως ανεβαίνοντας πάνω πάνω στις κατηγορίες, τα δεδομένα αλλάζουν και πρέπει να συνυπάρξουμε μαζί τους. Δυστυχώς η κατανάλωση αλκοόλ στο γήπεδο απαγορεύεται από την ΚΟΠ. Έχοντας όλα τα μάτια πάνω μας, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τιμωρίες. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ειδικός παρατηρητής στο γήπεδο για τους οπαδούς. 

Οι μπύρες απαγορεύονται στο γήπεδο. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι λανθασμένο αφού δεν θα πείραζε κανένα να πιω μια μπύρα την ώρα του αγώνα αλλά δυστυχώς απαγορεύεται. Καλούμε τον κόσμο μας να προστατεύσει την ομάδα μας από προστίματα τέτοιου είδους και να αποφεύγονται οι μπύρες στο γήπεδο. Στο περασμένο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οθέλλο, η ομάδα μας τιμωρήθηκε με πρόστιμο για μπύρες την ώρα του αγώνα. Σήμερα θα ανακοινωθεί το ποσό του προστίματος στην ομάδα. Στελέχη και το ΔΣ της ομάδας δεν εφησυχάζεται και λαμβάνει υπόψη την οπαδική κουλτούρα αλλά οφείλουμε και εμείς ως οπαδοί να αποφεύγουμε τέτοιες ενέργειες.

Στον επόμενο αγώνα και σε όλους τους επόμενους, ως που ισχύουν οι συγκεκριμένοι κανόνες, καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να μην καταναλώνει μπύρες & αλκοόλ στο γήπεδο για να αποφεύγονται τέτοια προστίματα. Τα ίδια ισχύουν και για τις μπύρες χωρίς αλκοόλ και για τις μπύρες στο πλαστικό ποτήρι. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.