Αύριο Πέμπτη στη δημοσιογραφική εστία στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου μας. Η ώρα έναρξης θα είναι η ώρα 19:30 ενώ από τις 18:00 θα βρίσκεται στο χώρο συνεργείο για εγγραφές και ανανεώσης μελών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ανανεωμένα μέλη της χρονιάς 2023-2024.

Θα συζητηθεί το ποδοσφαιρικό και το οικονομικό. Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων μας αφού πλέον απομένουν δύο μήνες και κάτι για την λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν και όπως αναφέραμε και στο παρελθόν τη δυναμική σε αυτό το οικοδόμημα την δίνουμε εμείς.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα για μέλη της ομάδας που δεν μπορούν να βρίσκονται στο χώρο να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη διαδικτυακά.

Για να μπορέσει κάποιος να πάρει πρόσβαση θα πρέπει να έχει ανανεώσει την συνδρομή του για το έτος 2023-2024 και να συμπληρώσει την φόρμα στον σύνδεσμο μέχρι την Τετάρτη 7/2/24 στις 21:00. Μετά τις 21:00 θα κλείσει η φόρμα συμμετοχής. Μέχρι την ώρα της συνέλευσης θα σταλούν οι οδηγίες για το πως θα μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά την Γενική Συνέλευση.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.