Οι διαιτητές του σημερινού αγώνα της Ομόνοιας για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου

19:00 ΑΛΣ Ομόνοια 29 Μαΐου – Πάφος FC
Στάδιο: Μακάρειο
Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Η ΚΟΠ προχώρησε την τελευταία στιγμή στην αλλαγή του δεύτερου βοηθού διαιτητή Χρίστου Χρίστου με τον Πέτρο Πέτρου στον αγώνα ΑΛΣ Ομόνοια-Πάφος, ότον οποίο θα διαιτητεύσει κανονικά όμως ο Δημήτρης Κουμής.

Δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Το παιχνίδι θα καλύψει το Omonoia Radio και το olaOmonoia με στιγμιότυπα και live blog. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας δεν θα έχει θεατές καθώς οι οπαδοί της Ομόνοιας θα κάνουν μεγάλη διαμαρτυρία για την κάρτα οπαδού. Η ομάδα των social media ΔΕΝ θα κάνει κάρτα οπαδού καθώς δεν χρειάζεται κάρτα οπαδού για να εισέλθει στο γήπεδο και θα βρισκόμαστε στα θεωρεία με ειδική άδεια για ενημέρωση του παιχνιδιού. 

Ομόνοια: “Υπενθυμίζουμε τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους της ομάδας αλλά και το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ότι όσα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου δεν έχουν καθήκον για την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο ως αλληλεγγύη στους οπαδούς της ομάδας μας αλλά και γενικά στο οπαδικό κίνημα ενάντια στη Κάρτα Φιλάθλου.”

Gate 9: “Αύριο Τετάρτη ΟΛΟΙ στην μεγάλη διαμαρτυρία για την κάρτα οπαδού έξω από τα γραφεία του ΚΟΑ.Ώρα προσυγκέντρωσης 18:00 στο χώρο στάθμευσης της κρατικής έκθεσης.”

Όλοι στον αγώνα ενάντια στο νόμο της κάρτας οπαδού.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.