Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΣΟΛ σε πρόσφατες του δηλώσεις ανάφερε μεταξύ άλλων ” Αν και κάποιοι λένε ότι πουλήσαμε την Ομόνοια, εγώ απαντώ ότι σώσαμε την Ομόνοια μετά τα εγκλήματα που έφεραν την ομάδα σε εκείνη τη  κατάσταση”. Δεν θα σχολιάσουμε το αν σώσατε την Ομόνοια κύριε πρόεδρε. Από κούφια λόγια  μπουχτίσαμε τόσα χρόνια. Άλλωστε εμάς μας ενδιαφέρει και ο τρόπος που τάχα τη ”σώσατε”.

Εμείς θέλουμε να σχολιάσουμε για τα εγκλήματα που αναφέρθηκε ο κύριος πρόεδρος. Αυτά τα εγκλήματα έγιναν έπο κάποιο αόρατο χέρι; Δεν πρέπει να μας δοθούν περισσότερες πληροφορίες; Είναι άξιο απορίας πως βγαίνει με τόση ευκολία ένας πρόεδρος και μιλά για εγκλήματα που στην ουσία έφεραν την Ομόνοια στο χείλος του γκρεμού αλλά κανένας δημοσιογράφος δεν τον ρωτάει ποιος διέπραξε αυτά τα εγκλήματα; Δεν έχουν όνομα; Στη τελική μιλάμε για εγκλήματα χωρίς εγκληματίες;

Δεν χαιρόμαστε καθόλου που μας επιβεβαιώνετε σχεδόν καθημερινά. Από την αρχή λέγαμε οτι ξεπουλήσατε την Ομόνοια για να σώσετε τους δικούς σας και για να ελέγχετε τις καταστάσεις έτσι ώστε να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα!

Ο απερχόμενος πρόεδρος έμμεσα ή άμεσα μιλώντας για εγκλήματα χωρίς να αναφερθεί στους εγκληματίες επιβεβαίωσε τα όσα λέμε.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.