Στις 10 Ιουλίου έχει οριστεί η εκλογική συνέλευση του σωματείου μας. Πιο κάτω η ανακοίνωση της ομάδας.

 

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μετά την περσινή ψήφο εμπιστοσύνης των μελών του Σωματείου μας δόθηκε η δέσμευση ότι με το τέλος της πρώτης χρονιάς θα προχωρήσουμε κανονικά σε εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα 2 χρόνια.

Εκ μέρους όλων των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την καθημερινή προσπάθεια για να στηθεί και να μεγαλώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού. Μεγαλύτερη επιβράβευση των κόπων μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την κατάκτηση των ποδοσφαιρικών στόχων του Σωματείου αλλά και την εκπλήρωση όλων των στόχων που βάλαμε έτσι ώστε το Σωματείο μας να αποτελεί παράδειγμα ενός υγιούς Σωματείου που έχει σαν αρχή του το Από το Λαό Για το Λαό.

Μαζί με τις παραιτήσεις μας να καλέσουμε τα μέλη του Σωματείου στην Εκλογική Συνέλευση μας στις 10 Ιουλίου στο Σατιρικό Θέατρο. Από η ώρα 18:00 θα υπάρχουν συνεργεία τακτοποίησης μελών στο χώρο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη που είναι τακτοποιημένα μέχρι και τον Ιούνιο του 2019.

Υποβολές υποψηφιότητας μπορούν να καταθέσουν όλα τα τακτοποιημένα μέλη μέχρι τις 2 Ιουλίου η ώρα 18:00 το απόγευμα. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας το Ειδικό Έντυπο Υποβολής Υποψηφιότητας που φαίνεται κατωτέρω, είτε στέλνοντας το με email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Σωματείου μας ή με επιστολή σε κλειστό φάκελο στην Μπουτίκ μας.
https://1drv.ms/w/s!AkIQ2p_BadichikrP2jIdEv_ChWU

Συνεχίζουμε από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ…
Αθλητικό Λαϊκο Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.