Το σωματείο ανακοίνωσε την έκπληξη που περιμέναμε:

’48 WEB TV

H υπόσχεση μας ως Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Λ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 ήταν πάντα να βρίσκουμαι τους τρόπους το Λαϊκο μας Σωματείο να προχωρά μπροστά, να εξελίσεται και να είναι καινοτόμο. Στα πλαίσια αυτού μας του στόχου προχωράμε φέτος στη δημιουργία της ’48 WEB TV σε συνεργασία με το AlfasportsTv.

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνει σε εφαρμογή η νέα συμφωνία η οποία καλύτει τα έξοδα παραγωγής μέσω του Pay Per View , απεγκλωβίζει το Σωματείο μας από την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την ομοσπονδία, προσφέρει στον Ανυπότακτο Πράσινο Λαό και ταυτόχρονα εξελίσει και διαφημίζει την ομάδα μας.

Αρχή θα έχουμε αύριο Τετάρτη και κάθε Τετάρτη η ώρα 20:00 με την εκπομπή «Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ». Η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στην «Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ» και στον επικείμενο αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 παρουσία πάντα και εκπρόσωπου των αντιπάλων μας. Η εκπομπή θα προβάλαιτε διαδυκτιακά σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ από το alfasports tv.

Στη συνέχεια την ημέρα του αγώνα μισή ώρα πριν το παιχνίδι θα ξεκινά η μετάδοση της ’48 WEB TV σε Ανοικτή ζώνη από το Alfasports tv. Μέσα από συγκεκριμένο link θα μπορεί ο τηλεθεατής να μεταφερθεί στη πλατφορμα του alfasports tv από την οποία θα μπορεί να αγοράσει την ζωντανή μετάδοση της ’48 WEB TV.

Η Ζωντανή μετάδοση του αγώνα μέσω της ’48 WEB TV θα στοιχίζει 3.99 ευρώ και ο τηλεθεατής θα μπορεί να πληρώσει μέσω της κάρτας του. Η χαμηλή τιμή αγοράς του αγώνα έχει σκοπό να μπορεί και ο τελευταίος οπαδός να παρακολουθήσει τον αγώνα και ταυτόχρονα να καλυφθούν τα έξοδα.

Η νέα συνεργασία θα συνεχίζεται και μετά το παιχνίδι αφού εκτενή στιγμιότυπα του αγώνα θα ανεβαίνουν και θα είναι Ανοικτά για όλους.

Αύριο λοιπόν συντονιζόμαστε με την εκπομπή “Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ” και την Παρασκευή όσοι δεν καταφέρουν να έρθουν γήπεδο συντονίζονται με την ’48 Web Tv και με €3.99 βλέπουν Ζωντανά τον αγώνα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.