Εκστρατεία εγγραφής μελών στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 9 στην Παλλουριώρισσα θα πραγματοποιήσει αύριο το Σωματείο μας.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει από τις 17:30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00 το βράδυ. Στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο για ανανεώσεις και εγγραφές μελών καθώς και συνεργείο εγγραφής μελών στο kids club. Υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή-ανανέωση μέλους κοστίζει 48 ευρώ με δώρο ένα αναμνηστικό κουτί, ενώ η εγγραφή-ανανέωση στο kids club κοστίζει 9 ευρώ με δώρο μια αναμνηστική τσαντούλα.

Ταύτοχρονα το Σωματείο μας στην ανακοίνωση του κάνει έκκληση προς τον κόσμο για οικονομική ενίσχυση. Η πανδημία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνηση όσον αφορά τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων, έχουν επηρεάσει την ομάδα μας καθώς ο κύριος και μεγαλύτερος αιμοδότης της είναι ο κόσμος. 

Η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών στερεί από το Σωματείο μας όχι μόνο τα έσοδα από τα εισιτήρια αλλά και τα έσοδα από τις δραστηριότητες έξω από το γήπεδο, όπως μέλη, μπουτίκ, kids club, μπύρες και άλλα.

Μέσα στο επόμενο διάστημα έρχονται κι άλλες κινήσεις οικονομικής ενίσχυσης, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι. Προς το παρόν αύριο ΟΛΟΙ στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ.

Δείτε την ανακόινωση του Σωματείου μας:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.