ομονοια

Ανάρτηση για την άνοδο και την γενική συνέλευση από τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομόνοιας

Με την έναρξη των τοπικών συναντήσεων και τη σύσταση της επιτροπής μελέτης ανόδου, το πρώτο πράγμα που συναντήσαμε ήταν την έγνοια των μελών μήπως και κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις οι οποίες θα είναι μοιραίες για το μέλλον του Σωματείου μας.
 
Προσωπικά αυτή η προσέγγιση ήταν κάτι που με έκανε να νιώσω μεγάλη περηφάνια αφού ήταν η απόδειξη ότι τα μέλη, οι ιδιοκτήτες αυτού του Σωματείου, νοιάζονται πρώτα και κύρια για την επιβίωση και σωστή λειτουργία του Λαϊκού μας Σωματείου ακόμα και την ώρα που στο τραπέζι πέφτουν χαρές, ανόδοι και τίτλοι.
Μέσα από το σημερινό μου κείμενο θέλω να ξεκαθαρίσω ξανά προς όλους, ότι μέλημα όλων μας είναι η διατήρηση πρώτα και κύρια των αρχών και αξιών που ίδρυσαν το Σωματείο και στη συνέχεια η σωστή, επαγγελματική και υγιείς πορεία του στο χώρο του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Αν με την διατήρηση των πιο πάνω, την σωστή δουλειά και αφοσίωση μας, πετυχαίνουμε και εντός των 4 γραμμών, τότε και μόνο τότε κάθε αγωνιστική επιτυχία είναι πέρα για πέρα ευπρόσδεκτη.
Άλλωστε ποτέ δεν ήταν ο βασικός στόχος οι αγωνιστικές επιτυχίες, ούτε είναι και σήμερα. Ακόμα και τώρα, αν μπει το δίλημμα αρχές και αξίες ή αγωνιστική επιτυχία, πάλι τις αρχές μας και τις αξίες μας θα επιλέξουμε. Να που όμως που το Λαϊκό μας Σωματειο έχει καταφέρει αυτό που για χρόνια φωνάζαμε, ένα όμορφο συνδυασμό επαγγελματίσμου και ρομαντισμού, να που αυτό το εγχείρημα των τρελλών έχει διαψεύσει όλες τις προβλέψεις και έφτασε τώρα να συζητά μια πιθανή προσπάθεια για άνοδο στην Α’ κατηγορία.
 
Για αυτό ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ θα προχωρήσουμε, με αυτή που μας έφερε μέχρι εδώ σήμερα. Χωρίς τεράστιους προϋπολογισμούς, χωρίς δεκάδες παίκτες από το εξωτερικό, χωρίς μεγάλα λόγια.
Ας μην ξεχνάμε ότι ούτε στη Γ’ κατηγορία, ούτε στην Επίλεκτη, ούτε καν στο Αγροτικό δεν ήμασταν η ομάδα με το πιο μεγάλο μισθολόγιο και όμως κατακτησαμε όλους τους στόχους που θέσαμε. Τους κατακτήσαμε γιατί ήμασταν αυτοί που δούλευαν πιο σωστά, αυτοί που στα δύσκολα πεισμώναμε περισσότερο και σίγουρα αυτοί που το θέλαμε παραπάνω.
 
Αυτά για τώρα, τα υπόλοιπα με λεπτομέρειες και αριθμούς, στη Συνέλευση της Τετάρτης. Για να αποτελεί όραμα όλων μας.
Από το Λαό ☘️ Για το Λαό
 
Υ.Γ – Για όσα μελη δεν καταφέρουν να έρθουν στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά. Πληροφορίες εδω: https://pacomonia.com/geniki-synelefsi-2022-july/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.