“Βροχή” τα προστίματα που επέβαλε στην ομάδα μας ο Αθλητικός Δικαστή. Όλες οι αποφάσεις αφορούν τον αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάς Λυμπιών για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Δείτε τις αποφάσεις:

Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (βεγγαλικά και κροτίδες) κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου  10.2(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
(δ) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 65 λεπτό του αγώνα που είχαν στόχο ποδοσφαιριστή και τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και στο τέλος του αγώνα που είχαν στόχο την αντίπαλη ομάδα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών/26.09.2021 (3η αγωνιστική).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.