Τη μνήμη του αγωνιστή Γιώργου Τσικουρή τίμησαν, ΟΜΟΝΟΙΑ, Θύρα 9 και Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948.

Δείτε την ανακοίνωση των οργανωμένων μας:

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού, μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς μας και το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948 τίμησαν απόψε τη θυσία του Κύπριου αντιφασίστα ήρωα Γιώργου Τσικουρή. Συμβολικά το Συντονιστικό των ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ, ΘΥΡΑ 9 και Πολιτιστικού Ιδρύματος 1948 και μέλη των τριών οντοτήτων καθώς και της Μορφωτικής Επιτροπής του σωματείου μας, κατάθεσαν στεφάνια στην προτομή του ήρωα από την Άσσια που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στασίνου στην Λευκωσία.

Ήρωες όπως ο Τσικουρής αποτελούν κόσµηµα για τον κυπριακό λαό και εμείς δεν ξεχνάµε αυτούς που το σύστηµα θέλει να µην θυµάται ο λαός µας. 

Για ακόμη μια χρονιά υπογραμμίσαμε ότι η παρακαταθήκη της ηρωϊκής πράξης του Τσικουρή αποτελεί για µας πυξίδα στον αντι- ιµπεριαλιστικό και αντιφασιστικό αγώνα του σήµερα.

 

Το ολοκαύτωµα του Τσικουρή και της Αντζελόνι δεν µπορεί παρά να εµπνέει το δικό µας σωµατείο, την ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού. Ένα σωµατείο που γεννήθηκε µέσα από την προσήλωση σε ιδανικά αντίστασης και πάλης, ένα σωµατείο από το λαό για το λαό. Ένα σωµατείο που γεννήθηκε µέσα από την ανάγκη να παραµείνουν ζωντανά τα ιδανικά του 1948 και του ΑΣΟΛ που άγγιξαν και την καρδιά του Γιώργου Τσικουρή.

Περισσότερα στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://pacomonia.com/empneei-toys-agones-toy-simera-i-thysia-toy-g-tsikoyri/ ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.