Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλάζει έδρα και “μετακομίζει” στο γήπεδο “Δημήτρης Χάματσος” στο Δάλι.

Το συγκεκριμένο γήπεδο ουσιαστικά διαχειρίζεται από την ομάδα του Χαλκάνωρα Ιδαλίου, που φέτος θα συμμετάσχει στη Γ’ Κατηγορία.

Επικοινωνήσαμε με το ΔΣ του Σωματείου μας, το οποίο μας ανέφερε πως το γήπεδο αυτό επιλέχθηκε, ανάμεσα σε άλλα γήπεδα, μετά από μελέτη που έγινε και λήφθηκαν υπόψην διάφορες παράμετροι.

Είναι σε τέτοια τοποθεσία γεωγραφικά, που βολεύει τους οπαδούς μας από όλες τις επαρχίες ενώ ταυτόχρονα δεν είναι πολύ μακριά από τη Λευκωσία.

Ο χλοοτάπητας του είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που βοηθά την ομάδα στο να παίζει όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρo. Το ίδιο ισχύει και με τις διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου (μήκος και πλάτος). Να σημειωθεί ότι στο Γήπεδο του ΘΟΙ και στο “Κερύνεια – Επιστροφή” αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου την περασμένη σεζόν.

Η κερκίδα του είναι χωρητικότητας περίπου 2000 ατόμων ενώ είναι και σε ιδανική απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο για να μπορεί το γήπεδο να μετατρέπεται σε μια καυτή έδρα και να σπρώχνει τους ποδοσφαριστές μας στη νίκη και στην υλοποίηση των στόχων μας.

Να σημειωθεί ότι έχει γίνει συμφωνία με την ομάδα του Χαλκάνωρα που προνοεί βελτιωτικά έργα στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από το Σωματείο σε μεταγενέστερο στάδιο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.