ΟΜΟΝΟΙΑ:

Λεπτομέρειες για Pafos Fc και επίσημη θέση για Κάρτα Φιλάθλου

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,
Ιστορική θα είναι η αυριανή μέρα για το Σωματείο μας αφού για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο θεσμό του Κυπέλλου Κύπρου απέναντι στη PAFOS FC.

Ως Σωματείο βάση της προκήρυξης έχουμε προγραμματίσει όλες τις λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θα εκδοθούν τα ειδικά εισιτήρια που αναγράφεται η Κάρτα φιλάθλου, θα ανοίξουν κανονικά 2 κερκίδες θα υπάρχουν οι απαραίτητοι stewards και γενικά όλα όσα πρέπει να κανονίσουμε θα είναι στην εντέλεια.
Από εκεί και πέρα μέσω της σημερινής μας ανακοίνωσης θέλουμε να υπενθυμίσουμε την πάγια και σταθερή μας θέση ενάντια στη Κάρτα Φιλάθλου. Θέση που δεν μας επιτρέπει, αν θέλουμε να είμαστε πιστοί σε όσα λέμε, ακόμα και εμάς σαν μέλη του Δ.Σ να παρακολουθήσουμε τον αγώνα από τις κερκίδες.

Οπόταν ενημερώνουμε τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους της ομάδας αλλά και το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, ότι όσα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου δεν έχουν καθήκον για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο ως αλληλεγγύη στους οπαδούς της ομάδας μας αλλά και γενικά στο οπαδικό κίνημα.

Εμείς Σωματείο γέννημα θρέμμα των οπαδών, που υπερασπιζόμαστε την όμορφη γηπεδική ατμόσφαιρα, την κουλτούρα των τσιμέντων δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στο πλάι όσων αγωνίζονται.
Από την ημέρα ίδρυσης της ομάδας μας δεν έχουμε βρεθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο μακρυά της. Σίγουρα η μη παρουσία μας στις κερκίδες μας πληγώνει, όμως όλοι οι αγώνες απαιτούν θυσίες.

Να επαναλάβουμε ότι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η προσέλευση φιλάθλων και των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί στην εντέλεια άσχετα με την απόφαση μας σαν Δ.Σ να μην βρισκόμαστε πάνω στη κερκίδα.
Κλείνοντας να καλέσουμε ξανά Σωματεία, ποδοσφαιρικές εταιρείες και οργανωμένους σε κοινό μέτωπο για να επιστρέψει η οπαδική ατμόσφαιρα στα κυπριακά γήπεδα και της 1ης κατηγορίας.

* επόμενος αγώνας πρωταθλήματος αυτή την Κυριακή η ώρα 19:00 στο Μακάρειο στάδιο απέναντι στην Ολυμπιάς Λυμπιών.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ☘”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.