Νέα σελίδα για την μπουτίκ της Ομόνοιας.

Η παλιά φαίνεται να έχει διαγραφεί, χωρίς λόγο και αιτία οπότε μοναδικός στόχος είναι να δυναμώσουμε την σελίδα μας και να στηρίξουμε το Σωματείο και την προσπάθεια που γίνεται. Πιο κάτω, η ανάρτηση της νέας σελίδας της μπουτίκ: 

PAC Omonoia shop:

“Μετά από απόφαση του Facebook να μας μπλοκάρει την σελίδα της μπουτίκ μας, χωρίς λόγο και αιτία, ανακοινώνουμε την λειτουργία καινούργιας σελίδας για την μπουτίκ του Σωματείου μας.

Ύστερα από αρκετές προσπάθειες για να ελευθερωθεί η σελίδα μας, το αποτέλεσμα ήταν να διαγραφεί η σελίδα, χωρίς προειδοποίηση και λόγο.
Να υπενθυμίσουμε ότι η παλαιότερα το όνομα της σελίδας μας ήταν “Omonoia 1948 shop” και παρά τις προσπάθειες μας για αλλαγή ονόματος της σελίδας, λόγω της αλλαγής του ονόματος του Σωματείου, κατέστη αδύνατον.
Λίγο καιρό αργότερα, μπλοκαρίστηκε η σελίδα και σήμερα ανακαλύψαμε την διαγραφή της. Δεν θα επιτρέψουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε στο Facebook να μας σταματήσει. Θα σταματήσουμε μόνο με την τελευταία αναπνοή μας. Κάναμε πάμπολλες προσπάθειες για να επικοινωνήσουμε μαζί τους, χωρίς αποτέλεσμα. Καταφέραμε στο τέλος να επικοινωνήσουμε, αλλά μάταια.
Από σήμερα, η συγκεκριμένη σελίδα τίθεται σε λειτουργία και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει το Σωματείο, την μπουτίκ μας και να προωθήσει την νέα σελίδα.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ☘️”
 
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.