Ανακοινώθηκαν οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στην Πέγεια 2014 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Με πρόστιμα τιμωρήθηκε το Σωματείο μας για τις παραπομπές. 

Δειτε τις αποφάσεις:

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:

(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (οπαδοί της ομάδας έριξαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο σκόπιμα για 4 φορές κατά την διάρκεια του αγώνα), κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για πυροδότηση στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς) μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη εξουσιοδοτημένων ατόμων καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα και για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και για είσοδο στο χώρο των αποδυτηρίων μη εξουσιοδοτημένων ατόμων πριν την έναρξη του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και δεν έφεραν κονκάρδες για τον χώρο), κατά παράβαση του Κεφαλαίου VII των άρθρων 37 και 38 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(στ) για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (ball boys) κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 40 – 47 του Κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/2023.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου – ΠΕΓΕΙΑ 2014 /19.03.2023 (10η Αγωνιστική).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.