Ανακοινώθηκαν χθες οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή για τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ομόνοια Αραδίππου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αρκετά προστίματα για την ομάδα μας, ενώ τιμωρήθηκε και ο έφορος της Αραδίππου.

Δείτε τις ποινές:

*Καταγγελία κατά του ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες, καπνογόνα, κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση (στην κερκίδα) και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες, καπνογόνα, κροτίδες), στον αγωνιστικό χώρο  κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο  κατά την διάρκεια του αγώνα (38 λεπτό) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα (έσπασαν γυάλινη διαφημιστική  ταμπέλα που βρισκόταν στο κιγκλίδωμα του γηπέδου)   κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – Ομόνοια Αραδίππου/30.09.2022 (3η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του Γεώργιου Ηρακλέους   Εφόρου του σωματείου Ομόνοιας Αραδίππου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς την κερκίδα της αντίπαλης ομάδας στο 38 λεπτό του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022-2023 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – Ομόνοι Αραδίππου/30.09.2022 (3η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.