Ανακοινώθηκαν οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή που αφορούν το εντός έδρας παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Αρκετά πρόστιμα για την ομάδα μας. 

Δείτε τις ποινές:

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσοί) κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (από το 92 μέχρι το 96 λεπτό του αγώνα κατά την διάρκεια του αγώνα έριξαν για 6 φορές επιπρόσθετη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο), κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για πώληση οινοπνευματωδών ποτών (μπύρες) από την καντίνα του γηπέδου και για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από οπαδούς της ομάδας πριν την έναρξη και κατά διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π και του άρθρου 7 του κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορία περιόδου 2022-2023.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(ε) για επεισόδιο που προκάλεσαν άτομα της ομάδας που βρίσκονταν στον χώρο τον αποδυτηρίων πριν την έναρξη του αγώνα που είχε στόχο τους ποδοσφαιριστές τις αντίπαλης ομάδας (προσέγγισαν αποδυτήρια που βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας τους οποίους εξύβριζαν γεγονός που προκάλεσε ένταση στον χώρο τον αποδυτηρίων) κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση:Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας 04.03.2023 (8η Αγωνιστική).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.