Ανεπιθύμητος για το Λαϊκό μας Σωματείο είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος Μάκης Νικολάου. Στο ημίχρονο του αγώνα με την Εληά Λυθροδόντα στον οποίο έκανε την μετάδοση, χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις για τον Λαό της ομάδας μας και για τα στελέχη του Σωματείου μας. Συγκεκριμένα μας αποκάλεσε «κούλουφους» σε μία συζήτηση με άλλο πρόσωπο.

Για κακή του τύχη τα μικρόφωνα είχαν παραμείνει ανοικτά και κατέγραψαν όλα όσα είπε. Οι χωρίς λόγο και αιτία προσβλητικές εκφράσεις εναντίον μας δείχνουν το επίπεδο ενός και καλά αντικειμενικού δημοσιογράφου.

Η στάση του καθενός περιλαμβανομένου και των αθλητικογράφων για το τι έγινε το 2018 είναι σεβαστές αλλά την ώρα της επαγγελματικής ενασχόλησης αναμένει ο κάθε καλόπιστος φίλαθλος ότι θα συμπεριφέρονται ανάλογα και επαγγελματικά. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν το έκανε.

Μέσα σε όλο αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα η στάση των ανθρώπων του Alfasports.TV οι οποίοι μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό και σεβόμενοι την εδώ και τρία χρόνια συνεργασία μας έτρεξαν να απολογηθούν στο Σωματείο μας. 

Ταυτόχρονα και πριν καν προλάβουμε να το ζητήσουμε μας διαβεβαίωσαν ότι ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος» δεν θα ξανά μεταδώσει ούτε εντός, ούτε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.