Ανακοίνωση σχετικά με τις τοποθετήσεις της αστυνομίας για την ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας εξέδωσε πριν από λίγο το Σωματείο μας.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Ας σοβαρευτούμε επιτέλους 

☘️Παρακολουθήσαμε με μεγάλη προσοχή τις επίσημες τοποθετήσεις της Αστυνομίας για την ανοικτή προπόνηση της ομάδας μας και πραγματικά εκείνο που έχουμε να πούμε είναι ότι όλοι όσοι ασχολούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με το ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να σοβαρευτούν.

Αν είναι δυνατό σε μια ανοικτή προπόνηση που δεν έγινε το παραμικρό που μια μικρή εστία φωτιάς άναψε από πυρσό καταλάθος και κατασβέστηκε άμεσα, να βγαίνει η αστυνομία να τοποθετείτε με αυτό τον τρόπο. Έχει πραγματοποιηθεί ή θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον ανοικτή προπόνηση ομάδας στη Κύπρο χωρίς πυρσούς; Τι είναι αυτή η διάκριση απέναντι στο σωματείο μας και πραγματικά που αποσκοπεί; 

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει η πρόθεση για απαγόρευση των μετακινήσεων και απλά γίνεται προσπάθεια να πιαστούν από το οτιδήποτε για να ενισχύσουν τα επιχειρήματα τους. Αλλά δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι τέτοιου τύπου αστεία επιχειρήματα εκθέτουν το κύρος της αστυνομίας μέσα στους πολίτες; Τι νομίζετε δηλαδή ότι οι πολίτες είναι άβουλα όντα που ότι τους πλασάρουν τα ΜΜΕ μετά τις τοποθετήσεις σας δεν έχουν την αντίληψη να αντιληφθούν αν είναι σοβαρά επιχειρήματα;

Αν έχει αποφασίσει η πολιτεία να συνεχίσει την απαγόρευση των μετακινήσεων τότε να βγει με θάρρος και να το ανακοινώσει γιατί εμείς δεν έχουμε καμία πρόθεση να γίνουμε το εξιλαστήριο θύμα με το οποίο θα βρουν την αφορμή να περάσουν αυτά που θέλουν. Δεν θα ανεχτούμε να γίνουμε μέρος της διαφωνίας που υπάρχει μεταξύ ΚΟΠ και αστυνομίας για την νέα χρονιά.

Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης από την μέρα που αναλάβατε τα καθήκοντα σας ίσως είμαστε το μοναδικό Σωματείο που μακρυά από τη δημόσια σφαίρα σας έχουμε αποστείλει δυο επιστολές με σκοπό την συνάντηση για να συζητήσουμε και να παραθέσουμε θέσεις για την βία στα γήπεδα. Η πρόσκληση εξακολουθεί να είναι ανοικτή και περιμένουμε την απάντηση σας. 

Όσον αφορά την καταλληλότητα ή όχι του γηπέδου στη Περιστερώνα ξέρουν όλοι στη Κύπρο τι μεγάλες προσπάθειες κάναμε για να εξευρεθεί καλύτερη λύση αλλά όχι μόνο βρήκαμε κλειστές πόρτες αλλά βρήκαμε και την αδιαφορία των θεσμών για να επέμβουν και να λυθεί το πρόβλημα της ασφαλείας πριν να δημιουργηθεί ειδικά όταν εμείς λύσαμε το οικονομικό ζήτημα και έμενε πλέον απλά το να αποδεχτούν κάποιοι να παίζουμε στα γήπεδα τους.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.