Σε μια σημαντική ενέργεια προχώρησαν ΟΜΟΝΟΙΑ και Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, καθώς στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Αχυρώνα-Ονήσιλο την ερχόμενη Κυριακή, θα υπάρχει συνεργείο για συλλογή δείγματος σάλιου για μυελό των οστών. 

Είναι μια πολύ απλή διαδικασία που διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα και καλό είναι όσο περισσότεροι γίνεται να βοηθήσουμε σ’ αυτή την προσπάθεια που γίνεται.

Το συνεργείο θα βρίσκεται στο “Δημήτρης Χάματσος” από τις 13:00.

Δείτε την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι μετά από συνεννόηση με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα καθώς και με εθελοντές του σωματείου μας, η ομάδα μας θα μπορεί πλέον να οργανώνει τις δικές του δειγματοληπτικές εκδηλώσεις για συλλογή μυελού των οστών. 

Σαν σωματείο με ευρεία κοινωνική δράση είναι πραγματικά τιμή μας να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Κάνουμε λοιπόν αρχή από τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα, αφού από τις 13:00 θα υπάρχει ειδικό περίπτερο στην είσοδο του γηπέδου.

Καλούμε όλα τα αδέλφια που δεν έχουν δώσει δείγμα στο παρελθόν να το πράξουν αφού πρόκειται για μία πολύ απλή διαδικασία που μπορεί να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Οι δότες πρέπει να είναι υγιείς και ηλικίας 18 με 45 ετών. Όσοι έχουν εγγραφεί ως δότες μυελού των οστών πιο παλιά, τότε δεν χρειάζεται να εγγραφούν ξανά.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.