Με το σλόγκαν ΠΡΟΟΔΟΣ-ΕΞΕΛΙΞΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ το Σωματείο μας ενημερώνει για την έναρξη των προπονήσεων για τη νεοσύστατη ομάδα της U19 αλλά και για το όραμα και για τους στόχους των ακαδημιών μας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Α.Λ.Σ ΟΜΟΝΟΙΑ δημιουργεί για πρώτη φορά ομάδα Νέων η οποία θα συμμετέχει στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων U19 Γ’ κατηγορίας.

Φιλοσοφία μας είναι μέσα από ένα οικογενειακό περιβάλλον αλληλοσεβασμού και ενότητας να προσφέρουμε στα παιδιά μας την δυνατότητα να χαρούν το παιχνίδι και να διεκδικήσουν στα ίσα τις πιθανότητες τους για να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Όραμα μας είναι το Σωματείο μας να καταστεί πρωτοπόρο στην ανάπτυξη και εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών, δίνοντας τους την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ο στόχος μας είναι μέσα από σκληρή δουλειά και συνεχής αναβάθμιση η δημιουργία νεαρών που να έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα και σε ψηλό επίπεδο.

Έναρξη προπονήσεων: 3 Αυγούστου
Ηλικίες: 2001-2005
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99458877″

Γίνεται ξεκάθαρο ότι οι στόχοι της U19 αλλά και των ακαδημιών του Σωματείου μας είναι η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος και ευ αγωνίζεσθε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και κυρίως να κάνουμε κάτι που κάνουν ελάχιστα σωματεία στην Κύπρο. Να δώσουμε ευκαιρίες στους μικρούς ποδοσφαιριστές να παίξουν μπάλα, να αναδείξουν το ταλέντο τους, να πάρουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και γιατί όχι να καθιερωθούν. Είναι άλλωστε κάτι που λέχθηκε και στη Γενική Συνέλευση, ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι και οι διακρίσεις σε επίπεδο ακαδημιών αλλά η σωστή δουλειά και η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Με τη σειρά μας ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δουλειά στους ποδοσφαιριστές και στο προσωπικό της U19. Είστε το μέλλον του Σωματείου μας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.