Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ αναφορικά με το θέμα έδρας που έθεσε η ΑΕΖ ενόψει του μεταξύ μας αγώνα στις 22/04 για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για ντροπιαστικές και ανήθικες ενέργεις από την ομάδα του Ζακακιού, ενώ ανάφερε ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγή του γηπέδου διεξαγωγής της αναμέτρησης. 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Καμιά συζήτηση – Κανένα θέμα 

Η όλη προσπάθεια που ξεκίνησε δημόσια χθες από την ομάδα της ΑΕΖ για το γήπεδο του μεταξύ μας αγώνα είναι προκλητική, ανήθικη και ενάντια σε κάθε λογική. 

Μετά που βρήκαν κλειστές πόρτες στο παρασκήνιο, μετά που προσκομίστηκαν όλα τα έγγραφα για την στατική επάρκεια των κερκίδων, μετά που συμφωνήθηκε ο αριθμός των φιλοξενούμενων, μετά που η ΚΟΠ ξεκαθάρισε επίσημα στη σύσκεψη ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής έδρας χωρίς αίτημα του γηπεδούχου. Μετά από όλα αυτά αποφάσισαν να συνεχίσουν την προκλητική τους στάση μέσα από τα ΜΜΕ για να εξασκήσουν περισσότερη πίεση.

Αν είναι δυνατό μια ομάδα να έχει αγωνιστεί σε όλο το πρωτάθλημα στη έδρα της και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι να θέλει ο φιλοξενούμενος ο αγώνας να παικτει σε ουδέτερο γήπεδο. Αν είναι δυνατό το οποιοδήποτε σωματείο να πρέπει να μετακινηθεί από την φυσική του έδρα γιατί έτσι θέλει ο οποιοσδήποτε.

Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας που θέλετε να πετύχετε τον άδικο και ανήθικο σκοπό σας θέτοντας δήθεν ζητήματα ασφάλειας του σταδίου. Ενός σταδίου που έχουν παικτει δεκάδες αγώνες μέσα, με χιλιάδες οπαδούς χωρίς να έχει ανοίξει ούτε μύτη. Ενός σταδίου που πίσω από την πλάτη μας τρέξατε να στείλετε επιστολή για να αμφισβητήσετε την δυνατότητα του να φιλοξενεί κόσμο όμως και πάλι προσκομίζοντας όλα τα έγγραφα σας στείλαμε να κλαίγεστε στα ΜΜΕ αποδεικνύοντας ότι δεν είναι η ασφάλεια που σας νοιάζει αλλά το να κτυπησετε την ομάδα μας αγωνιστικά.

Κλείνοντας δεν ξέρουμε αν είναι επειδή είναι άγιες μέρες αλλά κάποιοι μάλλον αποφάσισαν να μας παίξουν τις παναγιες. Αφού κόπτονται τόσο πολύ για δίκαιο και ασφαλές πρωτάθλημα να ζητήσουν να τρέξει η διερεύνηση του 2ου φακέλου που ήρθε για την ομάδα τους, σε μια χρονιά, στον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Επίσης να μας ενημερώσουν αν ξέρουν κάτι για την επίθεση στο βοηθό διαιτητή στο τεστ των διαιτητών στο Λανίτειο από κουκουλοφόρους. Εκείνο πάντως που θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε εμείς, είναι ότι ο αγώνας στο Δάλι θα παικτει στο γήπεδο και θα είναι δίκαιος, δεν θα είναι σαν κάτι φιλικά που συνήθισαν κάποιοι να παίζουν το τελευταίο μήνα. Ο νοών νοείτω.

Αυτά για αρχή. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους, να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.