Ανακοινώθηκαν τα νέα πακέτα μελών για τη σεζόν 2022-2023.

Σημαντικό το γεγονός ότι πλέον όλοι μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που θέλουν ενώ δίνεται η ευκαιρία και σε μαθητές να γίνουν μέλη του σωματείου μας με μια μικρή ετήσια συνδρομή. Διευκρινίζεται επίσης ότι κάθε μέλος ισούται με μια ψήφο.

Απαραίτητη η παρουσία όλων στη γενική συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Δήμου Λατσιων.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση.

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες του Σωματείου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα νέα πακέτα μελών που θα έχουν ισχύ από την νέα χρόνια 2022-23.
Η δημιουργία αυτών των νέων πακέτων μελών έγινε μέσα από συζητήσεις και εισηγήσεις τόσο με τον κόσμο της ομάδας αλλά και εσωτερικά στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έρχονται ουσιαστικά αυτά τα νέα πακέτα μελών να καλύψουν τόσο το κενό που υπήρχε στη νεολαία μας και στους μαθητές μας για ένα πιο προσιτό πακέτο στα μέτρα τους, αλλά και το οικονομικό κενό που υπήρχε από την κανονική συνδρομή των 48 ευρώ μέχρι την Premium συνδρομή των 1948 ευρώ.
Η βασική αρχή μας ήταν είναι και θα είναι αδιαπραγμάτευτη. Μια συνδρομή ένα ισότιμο μέλος – μια ψήφος. Ουσιαστικά δίνουμε την δυνατότητα με αυτά τα νέα πακέτα στο κόσμο που θα ήθελε να συνεισφέρει περισσότερο στην ομάδα με το κατάλληλο αντίτιμο σε προνόμια και δώρα, αλλά και την δυνατότητα σε κόσμο που θέλει να συμμετέχει αλλά λόγο ηλικίας μια κανονική συνδρομή ίσως να ήταν εμπόδιο.
Εκτενέστερη ενημέρωση για αυτά τα νέα πακέτα θα γίνει και στις επι τόπου συναντήσεις αλλά και στην μεγάλη γενική μας συνέλευση στις 6 Ιουλίου.
Με εκτίμηση και σεβασμό, Επιτροπή Μελών.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.