Πρόστιματα για την Ομόνοια

*Καταγγελία κατά:

(1) του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29ης Μαΐου

(α) για μεταφορά εντός του σταδίου από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη του αγώνα επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(γ)(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για ανάρτηση πανό και για αναφώνηση (λέξεων και/η συνθημάτων) κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ακατάλληλων για αθλητικές εκδηλώσεις με πολιτικό και/η προκλητικό περιεχόμενο, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ τερματοφύλακα του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο τέλος του αγώνα προς τον έφορο ποδοσφαίρου της αντίπαλης ομάδας ΚΑΡΑΝΙΚΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΧΥΡΩΝΑΣ Λιοπετρίου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/07.11.2021 (8η Αγωνιστική).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.