Μετά από τα χθεσινά γεγονότα με το πρόστιμο και την προειδοποίηση για το χάσιμο βαθμών για την ομάδα μας, επικοινωνήσαμε με το ΔΣ της ομάδας μας.

Η κατάσταση όπως όλοι ξέρουμε είναι δύσκολη για όλους μας. Καταλαβαίνουν οι πάντες ότι είναι δύσκολοι καιροί για όλους μας. Η ομάδα μας όμως, ίσως ότι ομορφότερο έχει συμβεί στην ζωή μας, έχει επίσης την ανάγκη μας. 

Το ΔΣ μας στάθηκε άξιο στην ιδεολογία μας και προτίμησε να πληρωθεί ο κόσμος που ζεί και οικονομικά από την ομάδα μας, παρά να πληρωθεί ενα πρόστιμο των 5000 ευρώ που έχει οριστεί στην ομάδα μας ως φίμωτρο για τις αναρτήσεις, σε σχέση με την Σκεύη μας και τις καταστάσεις που υπάρχουν στα γήπεδα (αστυνομία και παρατηρητής μόνο για εμάς). 

Δεν φθάνουν μόνο τα 5000, σε αυτούς τους καιρούς, έρχεται και η απειλή για αφαίρεση βαθμών. Θέλουν να μας πάρουν βαθμούς και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί απλά είπαμε την άποψη μας. 

Μονόδρομος να καλυφθεί το πρόστιμο αφού δεν θα αφήσουμε την ομάδα να χάσει πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα και την άνοδο, που με τόσο κόπο και ιδρώτα κερδίσαμε στα γήπεδα.

Σύντομα θα έρθουν οι λύσεις για να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί. 

Είναι ΧΡΕΟΣ μας να στηρίξουμε το παιδί μας ☘️

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.