Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν πόσο σημαντικές είναι οι γενικές συνελεύσεις του σωματείου μας.
Η χαρά της δημοκρατίας, εκεί όπου ο καθένας από εμάς έχει λόγο, ενημερώνεται και συζητά για ότι αφορά αυτήν την ομάδα.
Εκεί όπου συζητάμε για αρκετές ώρες, διαφωνούμε και αμέσως μετά τα ξεχνάμε όλα γιατί όποια απόφαση και αν παρθεί, είναι συλλογική και ψηφίζεται πάντα από τα μέλη για το καλό του σωματείου μας.

Σημαντικό λοιπόν να παρευρεθούμε την Παρασκευή στην συνέλευση των μελών. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει κάποιος μέλος ή να ανανεώσει αν δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα.

Πιο κάτω, η ενημέρωση από το Σωματείο:

Με γνώμονα το καλύτερο συντονισμό και τη διεξαγωγή εποικοδομητικής και παραγωγικής συζήτησης κατά τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, παραθέτουμε πιο κάτω τη θεματική διάταξη της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης.

Όπως σε κάθε μας συνέλευση ευελπιστούμε η πορεία της συζήτησης να καταστήσει τη θεματική διάταξη ενδεικτική και ο λαός να καθορίσει τα θέματα που θα συζητηθούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι για να μπορούν τα μέλη μας να συμμετέχουν στη συνέλευση, θα πρέπει πρώτα να έχουν εγγραφεί μέλη για τη φετινή χρονιά 2019-2020. Προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας και για περαιτέρω διευκόλυνσή σας, έξω από τον χώρο της Δημοσιογραφικής Εστίας θα υπάρχουν συνεργεία εγγραφής και ανανέωσης μελών ξεκινώντας από τις 19:00.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.