ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ 

ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ☘

 

Το δύσκολο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια είναι μόνο μερικές στάσεις πριν την άνοδο στη Β’ Κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας. Κάτι που όταν ξεκινούσαμε έμοιαζε τρελό όνειρο σήμερα είναι πραγματικότητα και με σοβαρότητα θα κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. 

 

Δυστυχώς τα μέτρα για την πανδημία δεν επιτρέπουν στον Πράσινο Λαό να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και για ένα #Λαϊκο_Σωματείο σαν το δικό μας αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα.

 

✊ Δεν το βάλαμε κάτω όμως παρόλες τις δυσκολίες η απόφαση ήταν να μην αφήσουμε ούτε και μία υποχρέωση του Σωματείου μας πίσω. Σήμερα μπορούμε με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ να σας ανακοινώσουμε ότι λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της χρονιάς το Σωματείο μας είναι συνεπές σε όλες τις υποχρεώσεις. Ποδοσφαιρικό, οίκημα, γήπεδο, συνεργάτες και άλλες υποχρεώσεις είναι τακτοποιημένες και δρομολογημένες για τις επόμενες μέρες.

 

Το Λαϊκο μας Σωματείο μεγαλώνει μέρα με την μέρα και στο τέλος του Μάη ετοιμαζόμαστε να κλείσουμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Αυτό το τελευταίο μήνα, που θα δωθούν οι μάχες για την κατάκτηση των στόχων μας, χρειαζόμαστε τον Πράσινο Λαό τον #ιδιοκτήτη αυτού του Σωματείου να το στηρίξει για τελευταία φορά για την φετινή χρονιά.

 

📍 Οι τελευταίοι 350 λαχνοί έχουν απομείνει και σας καλούμε να τους κάνετε ανάρπαστους. Ήδη η στήριξη μέσα στις δύσκολες αυτές εποχές είναι συγκινητική και είμαστε σίγουροι ότι θα εξακολουθήσει να είναι. Αγοράστε από εδώ: https://www.pacomonia.shop/index.php/product/tixeroi-laxnoi/

 

🚩 Ένας μήνας για να κατακτήσουμε τους στόχους μας στο γήπεδο, να ανεβάσουμε το Σωματείο μας ακόμη πιο ψηλά, να το κρατήσουμε οικονομικά υγιές όπως είναι από την ημέρα της ίδρυσης του.

 

Πάμε να κλείσει η χρονιά λοιπόν και την τελευταία αγωνιστική στις 29 του Μάη, 3 χρόνια από την ίδρυση μας, να μεθύσουμε από χαρά και να ακουστεί σε όλη την Κύπρο το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 🏆

 

Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ ☘

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.