Ήμασταν σίγουροι πως η απόφαση του περήφανου Πράσινου Λαού για δημιουργία νέου σωματείου θα δεχόταν σκληρό πόλεμο και εξωτερικές παρεμβάσεις από άτομα που ουδέποτε δεν τοποθέτησαν πάνω απ’ όλα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από άτομα που όταν έπεφταν οι υπογραφές για το ξεπούλημα γιόρταζαν. Δυστυχώς, οι ίδιοι σήμερα έχουν ξεφύγει από τα όρια και με κακόβουλες πρακτικές προσπαθούν να πλήξουν το σωματείο μας πιέζοντας τις υπόλοιπες ομάδες να μην αποδεχθούν τις προσκλήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 για φιλικές αναμετρήσεις.

Εξ αφορμής των παραβάσεων αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου προχώρησε στην πιο κάτω ανακοίνωση (στις 2/10/2018) προκειμένου να ξεκαθαρίσει το λόγο ακύρωσης επικείμενων φιλικών αγώνων.

 

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Γράφουμε σήμερα την ανακοίνωση μετά από απόφαση μας να εκθέτουμε και τον τελευταίο που πολεμά την ομάδα μας και κατ’ επέκταση τον περήφανο Λαό μας. Κάποιοι επιθυμούν την πλήρη ρήξη και πλέον μας έχει γίνει ξεκάθαρο. Για αυτό τίποτα δεν θα μένει στο σκοτάδι αλλά όλα θα γράφονται και θα λέγονται για να τα ξέρει ο Λαός.

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για δύο περιστατικά που δείχνουν τον φόβο, που διακατέχει, τα παιδιά στα κομματικά γραφεία, η πιθανή επιτυχία της ομάδας μας. Η ομάδα μας αυτές τις μέρες προγραμμάτισε διάφορα φιλικά προετοιμασίας, δύο από αυτά τα φιλικά λόγω εξωγενών παραγόντων ακυρώθηκαν.

Δυστυχώς ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα και συμφωνημένα με τους προπονητές, τα διοικητικά συμβούλια των δύο ομάδων με παρέμβαση τους ακύρωσαν τα φιλικά. Αυτό έγινε μετά από παρέμβαση των διάφορων κομματικών παραγόντων των δύο ομάδων. Μάλιστα στην μία περίπτωση δεν είχαν ούτε το θάρρος να μας πουν την αλήθεια και τόλμησαν να μας πουν ψέματα για θάνατο αδελφού ποδοσφαιριστή της ομάδας τους. Ξέχασαν ότι η Κύπρος είναι μικρή και ξέχασαν επίσης ότι με τα σχέδια τους πλέον διαφωνούν ακόμα και αυτοί που θεωρούν «δικούς τους» και στο τέλος θα μαθαίναμε την αλήθεια.

Με τις ίδιες ανέντιμες μεθόδους που πολέμησαν τους πρωτεργάτες του 1948 διώχνοντας τους από τα γυμναστήρια και τα Σωματεία. Έτσι και σήμερα πολεμούν το Σωματείο μας ακυρώνοντας του φιλικά για να μην το αναγνωρίσουν όπως λένε. Η μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα αυτές τις πρακτικές τις χρησιμοποιούν αυτοί που έχουν το θράσος να θεωρούν τους εαυτούς τους πολιτικούς απόγονους των ηρώων του 1948.

Οι ίδιοι που διόριζαν τα αποτυχημένα συμβούλια στον Α.Σ.Ο.Λ, που κατάστρεψαν και στο τέλος ξεπούλησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας έρχονται τώρα με τον πιο ανέντιμο τρόπο να επιτεθούν στο Σωματείο μας. Να τους διαβεβαιώσουμε ότι ο πόλεμος τους το μόνο που καταφέρνει είναι να μας δυναμώνει μέρα με την μέρα.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι με τα δύο Σωματεία, με τους προπονητές και τους παίκτες τους δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν ευθύνονται για την ακύρωση των φιλικών παιχνιδιών.

Όσον αφορά τους πραγματικούς φταίχτες αν νομίζουν ότι με το να μας ακυρώνουν τα φιλικά δεν θα μας δώσουν υπόσταση και δεν θα μας αναγνωρίσουν, όπως λένε, είναι γελασμένοι. Μας αναγνωρίζει ο Λαός και αυτό έχει σημασία, ούτε χρειαζόμαστε ούτε θέλουμε την αναγνώριση από αυτούς που πάντα έβαζαν τα συμφέροντα και τις ατζέντες των «δικών τους» πάνω από τα αθλητικά Σωματεία.

Μπορούν να συνεχίσουν να μας ρίχνουν λάσπη στους καφενέδες, μπορούν να συνεχίσουν να μας πολεμούν όμως τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε εδώ, δεν θα λυγίσουμε, ούτε θα τα παρατήσουμε.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.