Κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν την ανάγκη του Πράσινου Λαού για νέα ποδοσφαιρική στέγη μετά το ντροπιαστικό για την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεπούλημα που υπέγραψαν τον περασμένο Μάιο. Συνεχίζουν να κατηγορούν το σωματείο μας και να ισχυρίζονται πως η εγγραφή του σωματείου μας στον έφορο σωματείων είναι παράνομη.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς την αίτηση για εγγραφή του σωματείου μας εξέτασαν αρμόδιοι λειτουργοί στην Επαρχιακή Διοίκηση και λήφθηκε η σύμφωνη γνώμη του ΚΟΑ και του Γενική Εισαγγελία. Για να ξεδιαλύνει και να δώσει ένα τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύσσεται, το σωματείο μας προέβει στην πιο κάτω ανακοίνωση (στις 23/10/2018):

 

Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε όσον αφορά την ιεραρχική προσφυγή που έχει κατατεθεί ενάντια στην απόφαση της Επαρχιακής Διοίκησης για έγκριση του Σωματείου μας. Δυστυχώς τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια πολύ σοβαρή τροπή αφού πολύ φοβόμαστε ότι ίσως το Σωματείο μας δεν αντιμετωπιστεί επί ίσοις όροις. Αυτούς μας τους φόβους ενισχύει και η μέχρι τώρα καμία επίσημη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Με την ελπίδα ότι όλα θα λειτουργήσουν σωστά και επειδή τα τελευταία τεκταινόμενα δεν μπορούν παρά να δημιουργούν σωρεία παραφιλολογίας και αυθαίρετων αναλύσεων, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε στο κόσμο μας το πόσο «νόμιμο» είναι το όνομα και το σήμα του Σωματείου μας.

Για το όνομα και το σήμα του Σωματείου μας λήφθηκε η σύμφωνη γνώμη του ΚΟΑ και ζητήθηκε γνωμάτευση από τη Γενική Εισαγγελία. Με γνώμονα αυτά εξετάστηκε από αρμοδίους λειτουργούς στην Επαρχιακή Διοίκηση και η κατάληξη ήταν η έγκριση του Σωματείου μας. Σημαντική σημείωση είναι ότι η Επαρχιακή Διοίκηση κατέληξε στην έγκριση έχοντας δει και αξιολογήσει τις επιστολές που απέστειλαν οι νομικοί του Λώρη Κυριάκου. Σε αυτές τις επιστολές ανέφεραν όσα σήμερα αναφέρουν ως λόγους για την προσφυγή τους.

Οπόταν τα πιο πάνω σε συνδυασμό με τα ποσοστά «ανατροπής» αποφάσεων διοικητικών οργάνων, τα οποία είναι ελάχιστα, θα καταστήσουν οποιαδήποτε απόφαση περί «παρανομίας» το λιγότερο συζητήσιμη και θα προκαλέσει εύλογες απορίες για τους λόγους που θα έχει παρθεί μια τέτοια απόφαση.

Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 1948

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.