Ένα βραβείο για την χρονιά 2022-2023! Το βραβείο olaOmonoia είναι γεγονός και θα δωθεί σε ένα άτομο από την μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας.

Ως olaOmonoia, αποφασίσαμε να δώσουμε ένα βραβείο από την σελίδα μας και να βραβεύσουμε το άτομο από την συλλογικότητα της Ομόνοιας, το οποίο θα ψηφίζεται από τα στελέχη της σελίδας μας, olaOmonoia.

Με ευχαρίστηση μας ανακοινώνουμε ότι ο μεγάλος χορηγός των βραβείων, είναι η Joma Cyprus, οποία ντύνει το σωματείο μας από την πρώτη μέρα με αθλητικά ρούχα, υψηλής ποιότητας, τους οποίους και ευχαριστούμε. 

@ νικητ@ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από την πράσινη οικογένεια, από οπαδούς, ποδοσφαιριστές ή άτομα του τεχνικού επιτελείου.

Για την φετινή χρονιά 2022-2023, υπήρχαν δύο υποψηφιότητες. Τα δύο πρόσωπα έχουν προσφέρει πολλά την φετινή χρονιά και γενικότερα στο σωματείο μας, όμως έπρεπε να ψηφιστεί μόνο ο ένας. Μέσα από ψηφοφορία λοιπόν, έχουμε τον νικητή του βραβείου που θα δωθεί απόψε στην εκδήλωση του Σωματείου για τα 5 χρόνια της Ομόνοιας 29Μ.

Επί της ευκαιρίας των 5 χρόνων, θα βραβεύσουμε δύο στελέχη του σωματείου μας για την πολύτιμη προσφορά τους από την πρώτη μέρα, ως βραβεία συνεισφοράς.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.