Την Τετάρτη γιορτάζει η Δημοκρατία. Γιορτάζουμε αυτό που μας έλειψε τόσα χρόνια, αυτό που κάποιοι “δικοί μας” καπηλεύτηκαν με δόλιο τρόπο. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε στο Σατιρικό Θέατρο στις 19:30. Πιο κάτω, αυτούσια η ανακοίνωση του σωματείου:

Η μέρα που κάθε φορά επιβεβαιώνει το σύνθημα μας ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 είναι “Από το Λαό Για το Λαό” έχει φτάσει και επιβάλλεται ΟΛΟΙ να βρεθούν την Τετάρτη στο Σατιρικό Θέατρο για την Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου μας.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη να έρθουν να ενημερωθούν αναλυτικά για την χρονιά που μας πέρασε, να εκλέξουν το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, να εγκρίνουν τις αλλαγές για τον τρόπο λειτουργίας των μελών να εγκρίνουν τον προυπολογισμό της νέας χρονιάς αλλά και να τοποθετηθούν και να ρωτήσουν για οτιδήποτε αφορά το Σωματείο μας.

Από η ώρα 18:00 εθελοντές στα τραπεζάκια θα τακτοποιούν τις συνδρομές όσων μελών δεν τις έχουν τακτοποιήση. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη που ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

Την Τετάρτη στο Σατιρικό Θέατρο θα δωθεί το σύνθημα για την έναρξη μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς η οποία δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κλείσει με επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Καλούμε τον κόσμο μας όπως κοινοποιήσει την ανακοίνωση έτσι ώστε να ενημερωθεί για το πρόγραμμα της Εκλογικής Συνέλευσης και το τελευταίο μέλος μας.

#ΟΜΟΝΟΙΑ_ΤΟΥ_ΛΑΟΥ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.