Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του αναβληθέν χορού με πρωινή ανακοίνωση από το σωματείο μας:

“ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΧΟΡΟΥ
7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο Επίσημος Χορός που όλοι περιμέναμε είναι εδώ και το μεγαλύτερο πάρτυ ετοιμάζεται. Όσοι έζησαν τους χορούς των τελευταίων χρόνων είμαστε σίγουροι ότι ανυπομονούν, όσο για τους υπόλοιπους τους περιμένουμε στον φετινό.

Παρέα όλο το βράδυ θα μας κρατήσουν η Ελένη Χατζίδου, ο Νικόλας Ντίμας και η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ. Μαζί τους και πολυμελές σχήμα. Όλοι τους υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά που θα κρατήσει μέχρι αργά.

Σημειώστε την ημερομηνία λοιπόν Σάββατο 7 Μαρτίου ώρα 20:00 στο Pavilion.

Σε μια προσπάθεια Σωματείο και Οργανωμένοι να ικανοποιήσουμε όλο το φάσμα του κόσμου μας, έχουμε ορίσει τις πιο κάτω τιμές.

Πρώτο τραπέζι 40 ευρώ
Δεύτερο τραπέζι 35 ευρώ
Τρίτο τραπέζι 30 ευρώ

Οι τιμές περιλαμβάνουν μπουφέ φαγητού, απεριόριστο κυπριακό ποτό κάθε 6 εισιτήρια μία PREMIUM μπουκάλα (Belveder Vodka – Black Label Whiskey) ή κάθε 4 εισιτήρια μια κανονική μπουκάλα (J&B Whiskey – Smirnoff Vodka). Τα μονά εισιτήρια θα μετρούν 5 ευρώ πάνω στις επόμενες μπουκάλες.

Θέλοντας ο κόσμος μας να περάσει καλά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει υπέρογκα ποσά απόφασίσαμε σε συνεργασία με το Pavilion όλες οι επόμενες PREMIUM μπουκάλες (Belveder Vodka – Black Label Whiskey) να πωλούνται ΜΟΝΟ 40 ευρώ και οι κανονικές (J&B Whiskey – Smirnoff Vodka) να πωλούνται ΜΟΝΟ 25 ευρώ.

Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τα τραπέζια για αυτό καλούμε τον κόσμο μας όπως πάρει τα εισιτήρια του και κάνει έγκαιρα τις κρατήσεις του στο 97757264.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ.

Ραντεβού στις 21 Δεκεμβρίου στον μεγαλύτερο Επίσημο Χορό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 και της ΘΥΡΑ 9.
———-‐-‐————–‐——————–
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις κάνοντας tag 2 φίλους στα σχόλια και share το ποστ στο χρονολόγιο σας.

Η κλήρωση για τις προσκλήσεις θα γίνει 25 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.