Συμπληρώνονται 3 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας μας ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29Μ. Ένα Σωματείο, που το γέννησε η ανάγκη μας για να συνεχίσουμε την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού μείναμε χωρίς ποδοσφαιρική στέγη. 

Από την πρώτη μέρα, ο λαός αγκάλιασε την ομάδα, πριν καν υπάρξουν ποδοσφαιριστές. Στην πρώτη συνέλευση υπήρχαν πέρα των 700 μελών. 

Ξεκινήσαμε ένα μεγάλο ταξίδι, αγροτικό, ΣΤΟΚ, τρίτη κατηγορία. Με ισάριθμες πρώτες θέσεις. Θυμίζουμε ότι στην κατηγορία της ΣΤΟΚ δεν είμασταν πρωταθλητές γιατί το πρωτάθλημα δεν τελείωσε την συγκεκριμένη χρονιά λόγω Κορονοϊού. Ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο και οίκημα είναι πλέον γεγονός. Ιδιοκτήτες; Φυσικά, ο κόσμος και το Σωματείο μας.

Η φετινή χρονιά, αν και δύσκολη, με τα σωστά και τα λάθη μας, με αμέτρητα καρδιοχτύπια, έκλεισε άκρως πετυχημένη. Η σεζόν 2021-2022 θα μας βρεί στην δεύτερη κατηγορία να αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες, με ιδιόκτητα γήπεδα, ιστορία και κόσμο!

Όλοι πετυχημένοι στο οικοδόμημα, δικαιωμένοι που δεν ακολουθήσαμε τον άλλον δρόμο και μείναμε πιστοί στα ιδανικά. Είναι εύκολο να μιλάς για ιδέες, το δύσκολο είναι να τις κάνεις πράξη.

Σήμερα φοράμε πράσινα, με κασκόλ και την σημαία μας στο χέρι, πάμε να πανηγυρίσουμε για αυτά που κατακτήσαμε. Γιατί εμείς μπορούμε να το πούμε, ΕΜΕΙΣ το κατακτήσαμε.

ΥΓ: Σήμερα θα κυκλοφορήσει νέα συμβολική μαύρη φανέλα, από στιγμές της ιστορίας μας. Θα την βρείτε στην μπουτίκ στο γήπεδο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.