Μια πολύ ωραία εκδήλωση διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948 αυτή την Κυριακή στο καφενείον “Χαράτσι” στην παλιά Λευκωσία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση βιβλίου, συζητήσεις, μουσικό πρόγραμμα σε ένα πολύ όμορφο χώρο. Το όλο γεγονός ξεκινά η ώρα 14:00.

Αναλυτικά λεπτομέριες της εκδήλωσης:

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948 σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην ανάπτυξη και διάδοση της αγάπης για τα βιβλία, ως τον υλικό φορέα, μεταξύ άλλων, της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας και τη ποίησης διοργανώνει το πρώτο Beer & Book Day την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο Καφενείον «Χαράτσι» στη Λευκωσία.

Αρχίζοντας από τις 14:00 στους χώρους της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμα βιβλία από τις Εκδόσεις Ρίζες, Αλμύρα και τη Σύγχρονη Εποχή μαζί με τα βιβλιοπωλεία Περιδιάβαση και Ιδεοδρόμιο.

Στα πλαίσια του Beer & Book Day φιλοξενούμε δύο σημαντικές συζητήσεις. Στις 15:00 θα διεξαχθεί η συζήτηση «Χρυσή Αυγή, Ε.ΛΑ.Μ και η επάνοδος της ακροδεξιάς: Οι Αντιφασιστικοί Αγώνες του σήμερα» με ομιλητές τον Θανάση Καμπαγιάννη, δικηγόρο και συνήγορο της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τον Γιάννο Κατσουρίδη, επίκουρο καθηγητή πολιτικών επιστημών, ενώ στις 18:30 η Σοφία Μπάρκα και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσιάζουν τις ποιητικές τους συλλογές «Αλήθεια της Ερήμου» και «Ηλιοβούττημα» αντίστοιχα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.