Διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας ετοιμάζει το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948. 

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Αλλού σε λέγανε Γιουδήθ, εδώ Μαρία» και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Μαρτίου, στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα του ιδρύματος καθώς και την επίσημη του σελίδα στο Facebook. 

Δείτε την ανακοίνωση του ιδρύματος:

“Το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948 διοργανώνει μουσικό αφιέρωμα τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και ώρα 9 το βράδυ προς τιμή της γυναίκας.

Μια ωδή στη γυναίκα του αγώνα, τη γυναίκα της εργατιάς, τη γυναίκα της αγροτιάς, τη γυναίκα σύζυγο, την εργαζόμενη γυναίκα, τη γυναίκα μάνα, τη γυναίκα μονογονιό, τη γυναίκα πρόσφυγα, τη γυναίκα φοιτήτρια, τη γυναίκα της ΖΩΗΣ. Οι μέρες τιμής είναι συμβολικές. Η ουσία είναι αλλού, αλλά ας λειτουργούν οι μέρες αυτές ως ξυπνητήρια συνείδησης. Τιτλοφορείται «Αλλού σε λέγανε Γιουδήθ, εδώ Μαρία» από το ποίημα του Καββαδία, που συμβολίζει την οικουμενικότητα της γυναικείας παρουσίας.

Το αφιέρωμα θα μεταδίδεται στην ιστοσελίδα μας καθώς και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος θα υπάρχει η δυνατότητα εθελοντικής εισφοράς στον οργανισμό “Δώσε του Κόσμου Γέλιο”, που δημιούργησε η οικογένεια της αδικοχαμένης μας αδερφής Σκεύης Οδυσσέως εις μνήμη της.

Αριθμός Λογαριασμού: 357029789350
IBAN: CY63002001950000357029789350
SWIFT/BIC: BCYPCY2N
Όνομα Τράπεζας: Bank Of Cyprus

Θερμές ευχαριστίες στην Κολεκτίβα “Το ’48” για την παραχώρηση του χώρου για την οπτικογράφηση του αφιερώματος.”

 
*κλικ στην εικόνα για καλύτερη ανάλυση
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.