olaOmonoia:

“Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, καλό παράδεισο με τα υπόλοιπα αδέρφια. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την μνήμη όλων σας ✊🏽”

OMONOIA RADIO:

“Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα, καθώς έφυγε από κοντά μας ο οπαδός της ομάδας μας, Γιώργος.

Ως ένδειξη πένθους, το Omonoia Radio θα μείνει βουβό για τις επόμενες τρεις ημέρες. Διακόπτεται το αυτόματο playlist τραγουδιών και ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εκπομπές μέχρι την Τετάρτη.

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που το Omonoia Radio “κλείνει” για τέτοιο λόγο.

Συλλυπητήρια και καλή δυναμό στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΡΦΕ”

ΟΜΟΝΟΙΑ: “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ

Μαύρη μέρα η σημερινή για την οικογένεια μας. Ο Γιώργος μας, ο αδελφός μας, ο σύντροφος μας στους αγώνες έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.

Μαζί σε όλους τους αγώνες πριν το 2018, μαζί και από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του Λαϊκού μας Σωματείου. Αγνός ΟΜΟΝΟΙΑτης, συνειδητοποιημένος Θυραεννιώτης στο πλάι της ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού ακόμα και την περίοδο που έκανε τις θεραπείες του. Σε κάθε γήπεδο, κάθε εκδήλωση από τους πρώτους στο οίκημα μας όταν άνοιξε.

Όταν νίκησε αρχικά την αρρώστια πρώτη του έγνοια να επικοινωνήσει μαζί μας και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Σωματείου για οτιδήποτε χρειαζόταν. Δυστυχώς σε ένα εντός έδρα αγώνα μας ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να ξαναρχίσει θεραπείες.
Πάλεψε, μαχητής όπως ήταν πάντα έδωσε την άνιση μάχη ως το τέλος.

Δύναμη στην οικογένεια…

Αποφάσεις Δ.Σ

1. Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο θα παραστεί (όπως μπορει λόγω των μέτρων) στη κηδεία του Γιώργου μας.

2. Ο αριθμός μέλους #162 στο μητρώο μελών του Σωματείου μας ο οποίος άνηκε στο αγαπημένο μας Γιώργο θα δοθεί για πάντα στην οικογένεια του και ο Γιώργος μας θα εγγραφεί σαν αιώνιο μέλος.

3. Στο επόμενο (όποτε οριστεί) αγώνα της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί συμβολική εκδήλωση με κατάθεση λουλουδιών εις μνήμη του αδελφού μας.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.