Gate 9:
“Όπως μας έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες δύο αδέλφια μας από τους Hapoel Ultras Tel Aviv είναι αντιμέτωποι με τις δικαστικές αρχές του Ισραήλ. Η εγγύηση που τους επιβλήθηκε από το δικαστήριο είναι €250,000. Το ποσό είναι τεράστιο και φανερά εκδικητικό προς τα αδέλφια μας, τα οποία λόγο και των πολιτικών τους πεποιθήσεων αλλά και των δράσεων που πραγματοποιούν είναι στο συνεχής στόχαστρο της αστυνομίας.

Εμείς δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στον αγώνα τους για να βρούνε το ποσό που χρειάζονται και αποφασίσουμε όπως προχωρήσουμε με ένα προϊόν από το οποίο τα λεφτά που θα συλλεχθούν να σταλούν σαν οικονομική βοήθεια προς τα αδέλφια μας. Αυτό είναι μια πρώτη ενέργεια από μέρους μας για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και την στήριξη μας στα αδέλφια από το Ισραήλ.

Η τιμή της φανέλας είναι στα €15 ευρώ και όλα τα έσοδα θα σταλούν στα αδέλφια μας. Η φανέλα διατίθεται σε περιορισμένα κομμάτια και μπορείτε να την προμηθευτείτε από τον κεντρικό μας σύνδεσμο στην Αρχέρμου 10 καθώς και στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στις 20 Σεπτεμβρίου.

Υ.Γ. Η σκέψη μας είναι μαζί σας αδέλφια. Γνωρίζουμε πολύ καλά την καταστολή της αστυνομίας και τις εξοντωτικές ποινές του δικαστηρίου για οτιδήποτε αντιστέκεται και πολεμά την κανονικότητα τους.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.