Θ9: Από τα τελευταία ατελειώτα βράδια στο Fan Club που κόσμος δεν έφευγε μέχρι να ξημερώσει, που κάποιοι ακόμα έμεναν να κοιμηθούν εκεί μέσα σε υπαίθριες σκηνές. 

 

Από το τελευταίο και μαγικό pre – game της Παρασκευής, όταν όλοι οι δρόμοι από κάθε γωνιά στο νησί, οδηγούσαν εκεί, που το γλέντι, το ποτόσφαιρο και το τραγούδι κρατούσε αμείωτο μέχρι το πρωί. 

 

Από την μέρα του αγώνα που θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη μας, καθώς η τελευταία πορεία για το γήπεδο που έμελλε να ξεκινήσει από το σπίτι μας στην Αρχερμού 10, θύμιζε κάτι από τα παλιά, όπου τα αυτοκίνητα και ο λαός δεν χωρούσαν στα γύρω στενά. 

 

Από την ανεπανάληπτη παρουσία του πράσινου λαού στο γήπεδο, όπου χιλιάδες κατέκλυσαν το γήπεδο, στην μεγαλύτερη κοσμοσυρροή που υπήρξε ποτέ σε αγώνα Γ κατηγορίας στην Κύπρο. 

 

Από την μοναδική παράσταση που έδωσε η ΘΥΡΑ 9 βάζοντας στο γήπεδο φωτιά που δεν έλεγε να σβήσει. 

 

Από την μεγαλειώδη πορεία που παρέλυσε την Λευκωσία, την νύχτα που έγινε μέρα και κανείς στην πόλη δεν μπορούσε να κοιμηθεί, κι όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στον δρόμο μας, απολάμβαναν άναυδοι την πιο θεαματική φωταγώγηση που έγινε ποτέ στην πλατεία Ελευθερίας (χαιρετίσματα στον Δήμο Λευκωσίας). 

 

Δυναμώστε την ένταση και απολαύστε όλα αυτά σε ένα μαγικό βίντεο που δεν θα χορτάσετε να βλέπετε. Τα καλυτέρα έπονται. 

 

Η ΘΥΡΑ 9 είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του ΛΑΟΥ είναι στην Β κατηγορία.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.