Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΑΛΛΑΓΗ HΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος το Ντοκιμαντέρ της ΘΥΡΑ 9 θα προβληθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου, στο Σινεμά ΠΑΝΘΕΟΝ στην Λευκωσία. Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση.

Αδέρφια ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ, περήφανη οικογένεια της ΘΥΡΑ 9,

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο δουλειάς, προγραμματισμού και εκατοντάδων ωρών επεξεργασίας, συνεντεύξεων και συζητήσεων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση καθώς και την ημερομηνία της επίσημης προβολής του ντοκιμαντέρ για τα 30 χρόνια ΘΥΡΑ 9!

Το ντοκιμαντέρ, διάρκειας δυόμιση σχεδόν ωρών, παρουσιάζει γεγονότα, εμπειρίες καθώς και ιστορικές αναδρομές του μεγαλύτερου οπαδικού συνόλου της Κύπρου μέσα από τα βιώματα ιδρυτικών, παλιών αλλά και νέων στελεχών. Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ που πέρασε από την ΘΥΡΑ 9, βάζοντας το λιθαράκι του/της έτσι ώστε να γιγαντωθεί και να εδραιωθεί αυτό το τεράστιο οικοδόμημα εντός αλλά και εχτός συνόρων.

Ραντεβού λοιπόν την Πέμπτη 20 Απριλίου, στο Σινεμά ΠΑΝΘΕΟΝ στην Λευκωσία, για την πιο ολοκληρωμένη αναδρομή που έχει γίνει για την ΘΥΡΑ 9.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα διατίθεται σε συλλεκτικό USB μαζί με το κουτί του, στην τιμή των €15. Η προβολή αρχίζει στις 19:00.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.