Με ανακοίνωση της η Θύρα 9 καλεί τον κόσμο στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή. Πιο κάτω η ανακοίνωση.

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Ήρθε ξανά η ώρα που η καρδιά αρχίζει να χτυπά στους ρυθμούς τους γνώριμους. Η ώρα αυτή που όλα παγώνουν γύρω αλλά το αίμα σιγοβράζει. Εκείνη η ώρα που το κορμί αφήνεται στις ορέξεις Της αλλά συνειδητά γουστάρει.

Η ώρα λοιπόν έχει φτάσει και η χρονιά αρχίζει.Οι ιαχές μας θα ξανασμίξουν στα τσιμέντα και τα τραγούδια μας θα ξαναγίνουν βουητά στα αυτιά όλων αυτών που νόμιζαν πως θα μας κλείσουν τα στόματα. Η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά απέχει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα και η ΘΥΡΑ 9 ετοιμάζεται ξανά για μια ακόμα παράσταση.

Τα βαγόνια από όλη την νήσο ήδη αρχίζουν να γεμίζουν με κηφήνες, έτοιμους να δώσουν μια πρώτη γεύση στους ‘νέους’ που ήρθαν αλλά και στην ‘παλιά’ φρουρά που είναι έτοιμη να υπερασπιστεί ξανά τα ιερά μας σύμβολα και ιδανικά. Ο στόχος είναι αδιαπραγμάτευτος: κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδος στην 3η κατηγορία.

Από νωρίς την Παρασκευή καλούμε τον Πράσινο Λαό στον κεντρικό μας και από εκεί με μπροστάρη το δικό μας magic bus στις 18:30 αναχωρούμε μαζικά και δυνατά.

Παράλληλα δίνουμε ραντεβού με τα υπόλοιπα αδέλφια από κάθε άκρη της Κύπρου στις 19:00 έξω από το γήπεδο της ΠΑΕΕΚ. Συμμετέχουμε στην γιορτή που έχουν ετοιμάσει τα αδέλφια του ΔΣ και στις 19:30 παίρνουμε την θέση μας στο πέταλο για να υποδεχτούμε την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ μας όπως της αρμόζει, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε.

Την Παρασκευή λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πλάι Της. Όλοι με την πράσινη φανέλα, όλοι πυρήνα και ασταμάτητη φωνή για την ιδέα που αγαπάμε. Να μην λείπει κανείς.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.