Με λύπη μας είδαμε σήμερα το μήνυμα του αθλητή μας στην πετοσφαίριση Αχιλλέα Πετρακίδη. Δυστυχώς το μήνυμα του Πετρακίδη δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικό.

Χαίρετε και συγνώμη για την ενόχληση,

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπαίνω σε αυτή την διαδικασία αλλά έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο, το σωματείο μας για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά το τμήμα της πετόσφαιρας που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει πάρα πολλούς τίτλους και χαρές στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τόσο πολύ τους έχουν λείψει.

Παίρνω την πρωτοβουλία να αποταθώ σε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ γιατί σαν αθλητής και φίλαθλος δεν αποδέχομαι και δεν αξίζει σε κανένα τμήμα αυτού του σωματείου να βρίσκεται στα όρια του γκρεμού και της διάλυσης.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα και σε ποια κατάσταση βρίσκεται το πετοσφαιρικό τμήμα.

Η δομή και η φιλοσοφία αυτού του τμήματος βασίζετε στην αγάπη και το πάθος των ανθρώπων που αποτελούν το τμήμα (παίχτες, προπονητές, διοίκηση) αλλά αυτά δεν είναι αρκετά για να συνεχίσει η ομάδα μας να αποτελεί την βασίλισσα της κυπριακής πετόσφαιρας των τελευταίων χρόνων.

Κάνουμε έκκληση και στρέφουμε τις ελπίδες μας για επιβίωση στον κόσμο μας, που είμαι σίγουρος αν κινητοποιηθεί μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα μας ισχυρή και να πρωταγωνιστεί όπως μας έχει συνηθίσει.

Αν για οποιοδήποτε λόγω συμβεί το ανεπιθύμητο, είμαι υπερήφανος που αγωνίστηκα με το τριφύλλι στο στήθος και αποτέλεσα μέλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, έχω δώσει τα πάντα για να φτάσει στην κορυφή, θα φύγω με ήσυχη την συνείδηση και το κεφάλι ψηλά που έχω βάλει το δικό μου λιθαράκι στην ιστορία του μεγαλύτερου σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ που το μόνο που μου προκαλεί είναι δέος και θαυμασμό.

Είναι κρίμα και άδικο για αυτό το τμήμα που η προσφορά του είναι γνώστη και έχει προσθέσει τίτλους και επιτυχίες στην ιστορίας του σωματείου.

Με εκτίμηση αθλητής και φίλαθλος ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,

Πετρακίδης Αχιλλέας»

 

Η Θύρα 9 με ανακοίνωση της παίρνει θέση. Πιο κάτω η ανακοίνωση.

Λάβαμε πριν λίγο επιστολή από τον αθλητή του πετοσφαιρικού μας τμήματος Αχιλλέα Πετρακίδη και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η απόγνωση που οδήγησε τον αθλητή μας στο να γράψει αυτή την επιστολή και η δραματική του έκκληση για βοήθεια, αποτυπώνει την ζοφερή πραγματικότητα για τα όσα συμβαίνουν στο ιστορικό τμήμα του σωματείου μας. Η ομάδα που μας έκανε περήφανους, που σάρωνε τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, κινδυνεύει με διάλυση λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και της αδιαφορίας των ιθυνόντων του σωματείου.

Οι εξελίξεις δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν απόλυτα και αποδεικνύεται αυτό που λέγαμε, όταν προειδοποιούσαμε ότι το ξεπούλημα και η ιδιωτικοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα οδηγούσε σε πλήρη μαρασμό και διάλυση τα τμήματα του σωματείου.

Όλα αυτά τα χρόνια τα τμήματα του σωματείου έδιναν μάχη επιβίωσης, όμως κατάφερναν να έχουν αξιοπρεπή παρουσία, διακρίσεις και τίτλους με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την ομάδα πετόσφαιρας.

Όμως αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην θέληση που είχαν μια χούφτα άνθρωποι που τα στήριζαν και πάλευαν κόντρα στους καταστροφικούς χειρισμούς των διοικούντων που χωρίς να χουν κανένα όραμα και στοιχειώδη πλάνο για το σωματείο, αναπόφευκτα οδηγούσαν στην διάλυση ότι είχε απομείνει να θυμίζει το ιστορικό σωματείο του ΑΣΟΛ.

Εμείς όμως ποτέ δεν μείναμε σε μια στείρα κριτική, έτσι δεν θα ακολουθήσουμε τους υπεύθυνους γι αυτή την κατάσταση στην αδιαφορία, αλλά θα προχωρήσουμε άμεσα με αποφασιστικότητα να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ομάδα, όπως πράξαμε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΓΚΕΣ
Η ΘΥΡΑ 9 ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.