Με ανακοίνωση της, η Θύρα 9 σχολιάζει τα γεγονότα στον ΑΣΟΛ και δίνει απαντήσεις στον Λώρη Κυριάκου. Πιο κάτω η ανακοίνωση.

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Διαβάσαμε όσα λέχθηκαν από τον πρόεδρο του Α.Σ.Ο.Λ Λώρη Κυριάκου και δυστυχώς για ακόμα μια φορά διαπιστώνουμε πως ότι λέγαμε όλο αυτό τον καιρό, όσες ανησυχίες και προβληματισμούς είχαμε και θέσαμε ενώπιον της ιστορικής εκλογικής συνέλευσης επιβεβαιώνονται στο απόλυτο.

Όταν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο μέσω των οικονομικών καταστάσεων που παρουσιάστηκαν στην εκλογική συνέλευση, αποδείξαμε ότι με το ξεπούλημα αυτό μένει εκτεθειμένο το σωματείο μας, οι εντεταλμένοι ψηφοφόροι σφύριζαν αδιάφορα. Όταν λέγαμε ότι ο Παπασταύρου παίρνει ουσιαστικά το μεγαλύτερο σωματείο, το πιο μεγάλο brand name αυτού του τόπου, σε τιμή ευκαιρίας και πως τα 280 χιλιάρικα δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του σωματείου εσείς και πάλι κάνατε ότι δεν καταλαβαίνατε.

Γιατί πως γίνεται κύριοι να έχεις λειτουργικά έξοδα κοντά στις 350 χιλιάδες ευρώ να έχεις να διαχειριστείς τα τμήματα του σωματείου και από πάνω να έχεις να αποπληρώσεις και χρέη που ο αμερικανόφερτος επενδυτής δεν τα καλύπτει; Πως γίνεται με τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκλογική συνέλευση να μην είδατε την δυσμενή θέση που θα βρισκόταν το σωματείο; Η απάντηση είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη.

Βγήκε και είπε ο Λώρης Κυριάκου λοιπόν ότι το σωματείο χρειάζεται άμεσα 250 χιλιάδες ευρώ για να μπορούν να επιβιώσουν τα τμήματα και να πρωταγωνιστούν. Αν δεν κάνουμε λάθος με την συμφωνία που έγινε με τον επενδυτή και δια στόματος του Λώρη με τα μάτια βουρκωμένα μας έλεγε ότι επιτέλους όλα τα τμήματα θα πρωταγωνιστούν ακόμα και το τμήμα της καλαθόσφαιρας.

Τελικά όχι μόνο η συμφωνία δεν είναι επικερδής για το σωματείο αλλά κατηγορεί και τον κόσμο ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση. Τελικά πάλι ο κόσμος θα πληρώσει τα λάθη σας; Και στο φινάλε για να καταλάβουμε και εμείς και που είμαστε λιγάκι αδαείς, αν το Σωματείο μέσα από την τενέκκα βρει (και φέτος) το χρηματικό αυτό πόσο για τα τμήματα, πως θα καλύψει τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα του; Πώς θα αποπληρώσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη του; Πώς θα αποπληρώσει το δάνειο που έδωσε στο Σωματείο πέρσι ο Παπασταύρου; Και το κυριότερο πως θα αποπληρώσει την πρώτη δόση του αρχικού κεφαλαίου του ομολόγου; Μας είπε ο εν λόγω κύριος ότι έχουν κάνει και πλάνο και πως χρειάζονται 600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο σαν σωματείο για να λειτουργεί. Πως κάνατε το πλάνο όταν η μοναδική σταθερή πηγή εσόδων σας είναι οι 280 χιλιάδες που σας δίνει ο Παπασταύρου; Πού είναι αυτό το πλάνο που κάθε χρόνο θα βρίσκετε ακόμη 320 χιλιάδες ευρώ για να καλύπτετε τις ανάγκες του σωματείου;

Οταν εμείς μετά από την κραυγή αγωνίας του πετοσφαιριστή της ομάδας μας συναντηθήκαμε με το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ.Ο.Λ. που είναι υπεύθυνος του τμήματος της πετόσφαιρας και του είπαμε πως ήμασταν πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά δεν φάνηκε να μας πήρε και ιδιαίτερα στα σοβαρά.

Όταν μέσω επίσημης επιστολής που στάλθηκε και παραδόθηκε στα γραφεία, σας κάναμε πρόταση να γίνουμε χορηγοί στην στολή της πετοσφαιρικής ομάδας όχι απλώς δεν βρήκαμε καμία ανταπόκριση και ακόμα περιμένουμε μια απάντηση, αλλά με προκλητικό τρόπο ανοίξατε ακόμα μια πληγή στο σώμα Της. Όπως γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, απαγορεύσατε και εκβιάσατε τους πετοσφαιριστές της ομάδας μας για να μην παραστούν στο Φεστιβάλ μας. Μια παρουσία που θεωρούσαμε δεδομένη μετά από διευθετήσεις που είχαν γίνει, για αυτό εξάλλου και το είχαμε προαναγγείλει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δυστυχώς κανένας αθλητής του τμήματος να μην εμφανιστεί. Παράλληλα όμως, ενώ βάζατε εμπόδια ή δεν ανταποκρινόσασταν στην οποιαδήποτε κίνηση μας για βοήθεια προς το σωματείο, δεν διστάσατε να μας στείλετε 50 εισιτήρια διαρκείας προς πώληση, γνωρίζοντας την επιθυμία μας να ενισχύσουμε οικονομικά το τμήμα, καθώς επίσης δεν διστάσατε να μας ζητήσετε να βρούμε χορηγούς τους οποίους θα αξιοποιούσατε. Δυστυχώς αποδειχθήκατε εντελώς αναξιόπιστοι και συνεχίζετε να κρατάτε εχθρική στάση προς εμάς, ακόμα και σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα.

Εν κατακλείδι, εμείς γνωρίζαμε και ήμασταν βέβαιοι για την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα γιατί οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Γνωρίζαμε την δυσμενή θέση που θα φέρνατε το σωματείο και τα τμήματα με αυτό το ξεπούλημα, γι’ αυτό και αντιταχθήκαμε σε αυτό. Και όχι δεν είναι μόνο τα τμήματα δυστυχώς που παρουσιάζουν τον κίνδυνο να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους αλλά και το ίδιο το σωματείο του Α.Σ.Ο.Λ. που οι εκάστοτε εντεταλμένοι και αγαπητικοί του κόμματος διοικούσαν ωσάν να ήταν τσιφλίκι τους.

Κύριοι η ιστορία θα σας γράψει με τα πιο μελανά χρώματα γιατί πουλήσατε το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο τούτου του λαού για “30 αργύρια”. Να γνωρίζετε όμως ότι εμείς δεν θα σωπάσουμε ποτέ και θα είμαστε πάντα το κακό αγκάθι.

Μέχρι την Νίκη – Για Πάντα
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

Υ.Γ – Ήρθαν κάτι Αμερικάνοι
με σφραγίδες και μελάνι
Τα συμβόλαια στο χέρι
να υπογράψουν κάτι γέροι

Υπογράψανε εν μέρει
τα συμβόλαια οι γέροι
και τους πούλησαν στα ξένα
δυο δολάρια τον ένα

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.